| lexu31 a întrebat:

Am o problema pe care nu stiu cum sa o duc la capat cu iubita mea.
Sa incepem cu inceputu, eu lucrez in germania din vara anului trecut iar in concediul de iarna am cunoscut-o pe ea si am decis sa nu ne despartim. Din pacate concediul s-a terminat si eu sunt din nou in germania.
Problema este alta, ea tot timpu' imi zicea orice facea oriunde mergea absolut tot, si eu la fel ii ziceam doar ca dintr-o simpla gresala am dat cerere de prietenie pe facebook la o prietena de-a ei..si imediat am anulat cererea. Azi prietena ei i-a zis ca eu i-am dat cerere, si prietena mea s-a suparat foarte tare nu din cauza cererii.din cauza ca nu i-am zis de la inceput de gresala. Si ea a decis sa nu imi mai zica absolut nimic despre ea pentru ca nici eu nu i-am zis. Ce parere aveti despre situatia asta? Cum sa fac sa indrept situatia?
Orice raspuns e bine venit iar cel care o sa ma ajute cel mai mult o sa primeasca funda

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Capul plecat sabia nu-l taie.Ii ceri smerit iertare. Poate va accepta.

| SkyPilot a răspuns:

Ii comanzi trandafiri rosii si pe card ii pui un mesaj bine simtit.
Ii explici pe net exact ce ai facut (cum ai anulat cererea). Va trebui sa gasesti o explicatie despre ce cautai pe profilul prietenei.
Cumperi o bijuterie frumoasa, te urci intr-un avion vineri seara si vii sa o vezi si sa ii ceri personal iertare.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-ai dat o ocazie pe care o astepta demult.

| RahheBlue a răspuns:

Trimitei un cadou gen : inel, un buchet de flori... Vezi u!