| Annaa_5032 a întrebat:

Am o problema, pentru mine km grava. mi s-au lasat sani, probabil ca unde am purtat de mik sutiene, bustiere, ca alta nu vad care ar fi cauza, nu am facut nimic cu iubitul meu. stiti voi alta cauza? in fine, cand port sutien nu se vad nici macar putin ca sunt lasati se vad superb. dar cand sunt dezbracata se vad naspa. e o problema pentru baieti? imi e teama...astept parerile voastre.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sanii se lasa fiindca esti sedentara si nu faci suficient efort fizic ca sa iti intaresti muschii pectorali care sustin glanda mamara. Nu are absolut nici o legatura cu bustiera sau sutienul si nici cu inceperea vietii sexuale. Fiind inca foarte tanara, inca mai poti remedia situatia, intarindu-ti pectoralii. Poti face inot, gimnastica pentru piept. O smecherie este sa faci cat mai multa treaba in casa. majoritatea chestiilor gospodaresti solicita pectoralii: spalatul rufelor de mana, calcatul, frecatul tocariei, geamurilor, mochetelor, gresiei, faiantei, obiectelor din baie, caratul de plase cu cumparaturi. Dar ideea este sa o faci in fiecare zi, macar 1-2 ore. Fiind fata si adolescenta, ar putea fi util din mai multe puncte de vedere.

| Crisu a răspuns:

E posibil sa fie si de la sutien, insa nu cunosc fete carora sa li se fi intamplat asta din cauza sutienului. De regula sanii se lasa cand sunt mai mari si mai grei. Este posibil ca asta sa fie cauza.

| LoveMusic_1659 a răspuns:

Depinde ce sutien porti. daca porti push-up mereu, mereu asta ar putea fii cauza. poti sa faci exercitii cu gantere pentru sani mai fermi, cand faci dus dai cu apa rece-calda pe sani si poarta sutiene normale thinking incearca sa cauti cu cat mai putin burete. Bafta :*