Când o să mai crești, o să înțelegi. Din păcate, atunci asta cu moldoveanul te va fi lăsat pentru un oltean, iar cea înaltă o să aibă deja un copil. Și nu cu tine, din păcate.
Și ca fapt divers: cunosc o pereche care acum sunt deja bunici, unde femeia e cu vreo cel puțin 40 cm mai înaltă ca soțul. Și mai umblă și pe tocuri!
Din tot ce ai povestit rezulta asta : fata inalta te place pe tine, tu placi pe o,, fata,, iar,, fata,, place pe altul!
Fata pe care o placi nu cred ca te place! Ea doar se joaca! Si cand fata inalta te vede cu ea ii provoci multa durere!
Si de inaltime nu tine dragostea! Noi nu putem sati spunem daca va tine ceva intre voi!
Ar trebui sa-i dai o sansa la fata inalta! Si in acest timp ai putea so testezi pe fata pe care o placi! Daca te va vedea cai acorzi atentie fetei inalte si ea simte ceva pentru tine atunci se va supara sau va deveni geloasa!
Mie una mi s-a intamplat acest lucru! Sper ca te-am ajutat!
Bun, referitor la fata ce e cu relatia la dostanta parerea mea e ca din lipsa de dragoste fizica din partea baiatului, isi arata dragostea fizica in tine, tinde sa fie mai afectuoasa cu tine (mai pe scurt friendzone )
Ramai cu fata mai inalta sunt sigur ca la un momentdat o sa mai cresti si tu in inaltime