| Tenisi a întrebat:

Am o problema! Poate ca va suna stupid. Sunt "paroasa" pe picioare iar mama nu ma lasa sa ma epilez... zice ca sunt prea mica. Toate prietenele si colegele mele sunt epilate si mereu rad de mine. Suna cam absurd dar imi zic mereu ca nu o sa ma placa nici un baiat si ca o sa mor nemaritata. Baieti voua chiar nu va plac fetela paroase pe picioare? Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Stiu cum e...:-(
Insa in cele din urma m-am epilat cu big-ul, de ala gilette de la Venus
Si surpriza, vad ca vine mama si cand ma vede, imi spune ca sunt nebuna si atat, ca nu are ce sa imi mai zica, ea ma invata de bine si eu nu ascult bla bla bla, si a2a zi vine si imi spune ca vrea sa imi ia epilator ca sa nu ma tai cu bigu' si ca sa nu apelez la creme de epilat ca miros urat, iar ceara doare si e si scumpa. Crede-ma, am ramas masca...
Ce sa faci? Arata-i asta:
http://www.noifetele.ro/beauty/hair_removal.php

21 răspunsuri:
| Julia89 a răspuns:

Iubita stai linistita poti sa strangi bani si sa te duci la un salon la epilat sau poate cunosti pe cineva care epileaza acasa si o sa iti ia mai putini bani sau poti sa te epilezi cu ceara la o prietena de a ta si va mai si distrati intre timp asta daca ai o prietena buna fara ifose, fite si care apoi sa nu rada de tine sau sa te barfeasca (nua r fi frumos)nu incersa sa ti-l tai cu foarfecuta pentru ca o sa iti cresca si mai mult mai bine cu ceara sau benzi epilatoare.pup mult noroc la epilare

| gabriella85 a răspuns:

Wow! iti pui deja problema asta? cati ani ai? faptul ca mama ta iti interzice epilarea este pentru ca ea considera ca esti prea mica sa faci asta,dar tu vazand ca prietenele tale o face iti pui intrebarea :TU DE CE NU AI FACE-O? eu te sfatuiesc sa nu iesi din cuvantul mamei asa ca:du-te in baie si ia cel mai des folosit si intalnit epilator(gillete sau BIC normal)si epileaza-te cu grijalaughing)cand te va vedea nu va mai avea ce sa iti faca, decat sa te certe ca ai iesit din cuvantul ei, asa vei face si data viitoare... spune-i ca nu este o tragedie asta.si crede-ma, baietilor nu le plac fetele"paroase", mai bine spus look-urile inestetice! pup

| SnitiCuTrademark a răspuns:

Ce clasa esti? straight face

| SnitiCuTrademark a răspuns:

Daca ai 12 ani spune-i ca exagereaza si spune-i sa te duca la epilat, cu ceara. Amenint-o ca te razi [cu lama.] o sa zica ca te duce la epilat, pentru ca nu vrea sa ti se intareasca radacinile. happy
Succes.

| Lorenada a răspuns:

Cumpara si tu o crema epilatoare si scapi de acest par, asa ca sa nu te vada mama ta...succes

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Cat de mica esti? Cati ani ai? Mama o face pentru binele tau...cu cat te epilezi cat mai tarziu cu atat mai bine... Din momentul in care ai inceput sa te epilezi va trebui sa stai mai mereu cu aparatul de epilat, ceara, lama sau alte diverse modalitati, in mana!
PS. In mod sigur baietilor nu le plac fetele paroase pe picioare, dar, a sosit momentul in care sa te gandesti la asta?

| Aasdfghj a răspuns:

Nu ai precizat si cati ani aithinking incearca sa vorbesti cu mama ta si spune-i ca la varsta ta e normal sa te epilezi pe picioare, ca rad colegii si prietenii taistraight face daca nu merge cu vb atunci cumpara crema si epileaza`te fara sa stie.

| louise a răspuns:

Singura este sa porti panataloni lungi. pana cand vei primi permisiunea de a te " despadurii " si sa nu te lasi pipaita laughing. Daca mami nu te lasa nu ai ce sa faci, ptc parintii au fixurile lor si poate ca e bine asa. Vara o sa`ri fie mai greu dar iarna oricum nu ti se vede. Si stai linistita ca nu ramai nemariitata iar colegele tale sunt niste nesimtite. Lasa`mi un mesaj cu varst ta si iti voi spune daca mama ta exagereaza sau nu. Asta nu este o problema. Este un moft. ceva de genul. fundita puppy dog eyes puppy dog eyes?

| CriSSa537 a răspuns:

Pentru inceput i-ati o lama fara sa stie mama ta si da-te pe picior cu ea dar ai grija sa nu te tai, nu prea e bine sa te dai cu lama dar la inceput merge...Eu m-am facut prima oara cu lama si i-am aratat mamei,mama intreaba cu ce m-am facut pe picioare si eu i-am zis ca cu lama ca asa am vazut la TV, mi-a zis ca nu e bine bla bla bla ca trebuie sa-i spun, dar nu m-a batut

| Laura a răspuns:

Tu îi spui mamei tale și când te duci la wc?

| Raamonikaa a răspuns:

Strange-ti bani si ia-ti un epilator Braun, e pana intr-un milion cel mai ieftin, la orice supermarket. (Este foarte bun si cu timpul parul se va rari pentru ca nu-l taie ci il smulge. Dupa epilare, foloseste un tampon de vata inmuiat in spirt, ca sa nu te infectezi.) Epilatorul piteste-l si foloseste-l pe ascuns, daca ai o mama asa de incuiata! O sa doara putin prima oara, dar apoi o sa te obisnuiesti cu durerea mai ales daca nu lasi parul sa creasca prea mare. Ascunde-te de maica-ta, de frati-tu, umbla si tu cu pantaloni prin casa in speranta ca nu o sa te vada epilata... se pare ca nu ai incotro. Sunt convinsa ca te vei descurca. happy

| sεcяεт a răspuns:

Frate da mama ta nu are ce face? oh go on epileaza-te si fara sa stie ea, ca o crema nu e scumpawinking

| Tenisi explică:

A 5-a si am 12 ani...am colege care se epileaza de la 10 ani din cls a 3-a

| Tenisi explică:

Am 12 ani sunt clasa a 5-a

| Tenisi explică:

Am incercat intr-o zi sa ma epilez cand mama nu era acasa dar m-a vazut frate-meu si i-a zis mamei si atunci a ascuns epilatorul crema de epilat si orice obiect cu care ma pot epila si nu stiu unde le-a pus. Am cautat in toata casa. Singura modalitate a mea (stiu ca suna ridicol) este sa imi tai parul cu foarfeca de unghii dar este plictisitor si imi ia mult timp.

| anonyma_4612 a răspuns:

Esti in clasa a5a si te gandesti la ce cred baietii?
da...este varsta la care sa te epilezi pe picioare si in alte zone dar nu te mai gandi la ce zic baietii
mai asteapta pana pe clasa a7a-a8a

| kIdDox3 a răspuns:

Epileaza-te fara sa stie eabig grin. Oricum nu are ce sa-ti faca.

| Alejandrita a răspuns:

Eu m-am epilat prima data la 12 ani cam asa pe picioare (dar mama nu stia). Acum ma epilez cu benzi. Spune-i ca esti rusinos sa iesi vara pe strada cu picioare paroase. Si spune-i ca la varsta ta toate fetele se epileaza. Iti mai dau un sfat spune-i mamei tale ca sunt baieti care se epileaza pe la 13/14 ani asa sigur o sa te lase. Sper ca te-am ajutat!

| paty_1053 a răspuns:

Strange-ti bani si incearca sa te duci la o epilatoare fara sa afle mama ta sau cumpara veet si folosestel pe ascuns

| CucyMnic a răspuns:

Normal ca nu le plac baietilor fetele cu par pe picioare. Baieti isi lasa parul pe picioare nu fetele.

| Andreyuss a răspuns:

Par la ...ai?