Poate ca pentru tine conteaza cum esti vazut in lume, si sincer si pentru mine(am 1. 60)... dar intrebarea este.pentru ea conteaza ce inaltime ai? gandeste-te putin, daca pe ea o deranja cat de putin acest lucru, cred ca iti dadea de inteles.Ar trebui sa lasi deoparte complexele, si in loc sa te gandesti la ce ai mai rau, gandeste-te la ce ai mai bun...cauta-ti calitatile si amplificale... dar ai grija, sa nu dai in narcisimAlta chestie care pe mine una m-a "deranjat" putin, ai spus ca esti de putin timp cu ea, dar ca ti foarte mult la ea...pai cu "tinerea" asta. e mai dificil...noi adolescenti avem mereu tendinta sa confundam sentimentul de dragoste(implicit si cel de "a tine la cineva") cu placerea...sincer cred ca te'ai dus cam departe, analizeaza situatia la rece, poate ca nu ai ajuns inca sa ti la ea. oricum, lasa complexele deoparte, nu fac decat rau...bye:*
Parerea mea este ca intr-un cuplu, nu conteaza inaltimea, deci nu conteaza daca baiatul sau fata este mai inalt... ceea ce conteaza este dragostea dintre voi, iar daca ea te iubeste nu ii va pasa de inaltime! Si cum tu ai spus ca ai inceput sa tii foarte mult la ea, nici tie nu ar trebui sa iti pese prea mult de asta! Sfatul meu este sa lasi lucrurile asa cum sunt, desi daca vrei sa te mai inalti sunt destule modalitati, in principal sportul.
Buna, sunt o multime de cupluri in care fata e mai inalta decat baiatul, chiar si in radnul vedetelor si nu se simt deloc complexati, nu conteaza inaltimea, asta nu ar trebui sa fie un criteriu atunci cand iti alegi un partener...acum fiecare are gandirea lui, nu e vina ta sau a ei ca nu sunteti egali la inaltime sau ca nu esti tu mai inalt, daca zici ca tii la ea.atunci incearca sa nu te mai gandesti la inaltimea voastra, in priuml rand ca nu sunteti singurii, apoi nu ar trebui sa te intereseze ce zic altii, si eu cunosc multe cupluri din astea...succes si nu uita ca intr-o relatie nu inaltimea e cea care conteaza, ci iubirea dintre voie!
Hmmmmmm...nu stiai ca acum e la moda ca fata sa fie putin mai inalta decat baiatu?:-pe unele chiar isi iau tocuri, chiar daca sunt destul de inalte doar pentru a.si intrece parteneru cu cativa centrimetri...deci...esti la moda:-P
Majoritatea fetelor aleg/ar alege un partener mai inalt decat ele, macar cu cativa cm.barbatul e cel care tb s-o protejeze si nu ea sa-l ''ia sub aripa''. daca te simti dominat de ea, pentru ca-i mai inalta, si din acest motiv crezi ca-i esti inferior, vei ajunge f. complexat. vezi daca pe ea o deranjeaza cm tai in minus sau daca puteti trece impreuna peste asta. aa, sa renunte la tocuri.