| Anonimus17 a întrebat:

Am o problema putin mai delicata.Ma scuzati ca va rapesc timpul cu aceasta problema. Deci sa va explic mai pe scurt:

Eu i-am spus prietenului meu cel mai bun(A) ca plac o fata(B), aceasta fiind f apropiata si de mine si de el (eram ca fratii). Apoi a intervenit o alta prietena foarte buna de-a mea si de asemenea cea mai buna prietena a lui (C), careia i-am spus de asemenea. Prietenul meu cel mai bun a avut parte de o despartire, acum cateva zile. Asa ca eu l-am intrebat de cateva ori daca place fata care o plac si eu(B). El a negat spunand ca nu place nici o fata.Amicul meu i-a spus lui C ca o place pe B, dar mie nu. Astazi, prietenul meu cel mai bun s-a cuplat cu fata care o plac si eu (B). Acum sunt foarte foarte trist, si as vrea cu orice pret sa ma razbun pe cel mai bun prieten al meu, pentru ca a fost cu adevarat un nesimtit pentru ca mie nu mi-a spus nimic, iar eu aveam cea mai mare incredere in el.Sincer nu cred ca va tine relatia lor. Sunt cam dezamagit de prietenul meu.

Astept sfaturi si va rog sa nu ma luati la misto.

Răspuns Câştigător
| PisicutaNebunatica a răspuns:

Incearca sa eu platesti cu aceeasi moneda happy

Daca a tinut la fosta lui prietena cupleazate cu ea, asta il va durea(daca tinea la ea).

Sau cel mai bine spune-i ce te doare si ca e un mare nesimtit si ca sia pierdut cel mai bun prieten.Sigur va regreta astahee hee

Sper ca te-am ajutat :*

Apropo imi place partea cu razbunarea sper sa ii faci ceva urat sa te tina mintehee hee baftahappy

5 răspunsuri:
| PisicutaNebunatica a răspuns:

N-ai pentru ce:*

Oricand ai nevoie happy

| claudiarebecca a răspuns:

La o faza din asta il mai numesti "cel mai bun prieten al tau"? hai serios.

| catalin188 a răspuns:

Sfat. ce ii place iei. in dragoste si in razboi e permis orice

| Anonimus17 explică:

Mare dreptate aihee hee

| Anonimus17 explică:

Ms zuzu, chiar m-ai ajutat