Si tu vrei sa iti pierzi timpul cu el? Daca nu e in stare sa sustina si in fata altora ce ti-a zis de teama ca va mai pierde vreo pretendenta ce raspunsuri mai cauti? Iti place de el si el te place la fel de mult ca pe celelalte fete.Eu zic sa il lasi in lumea lui si cautati pe cineva care nu te va face nebuna sau mincinoasa, care te va respecta si nu se va juca cu tine.
Bubu poate fi faptul ca chiar te place dar i-a fost rusine sai zica asta si prietenei tale pentru ca a crezut ca apoi voi doua o sa radeti de el. Mai intreaba-l inca odata uh personal fata in fata bine? Si daca te palce va zice da si daca ti-a zis atunce ca te place de data asta va fi floare la ureke Sper ca ti-am fost de folos BAFTA
Nu am inteles nimic , ca prietena mea ca prietenu meu ca nu stiu ce ca bla bla bla !
Păi măi bubulino! voi ce făcurăti,n-avusăsărăți de lucru? declarațiile de amor prin telefon sunt riscante,fată! sunt ele și alea spuse când te uiți în ochii ei direct,dapăi astealalte de care zisăi tu acilea!
acum oricum,n-ai ce să mai faci! sau poate a sunat prietena ta greșit? poate l-a apelat pe iubitul ei din greșeală!
iar dacă a fost așa,bine că n-a zis ăla că te place,câ ieșea și mai rău! se certa ea cu el,tu cu ea,apoi ăla al tău cu el, și nu știu ce combinații or mai fi!
chiar că era ca la nebuni!
oricum, nu știu ce-ai întrebat! pa!
linarkfts întreabă: