anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema serioasă și cei care au chef de glume va rog sa plecați, am sa va scriu in primul rând cum arată penisul meu și cum se comporta și după va spun problema mea : ( are 15 cm lungime, când e mort pot sa îl decalotez când e treaz uneori pot uneori nu, când îl decalotez de tot in erecție uneori simt așa o usturime din cauza atei aceleia. Menționez ca am avut contacte sexuale iar in ambele stări uneori când o decalotez vine la loc, când e in erecție e tare ca piatra, spun asta pentru ca la alții am văzut ca le este puțin elastică ) și problemele mele sunt ca ma termin repede și ca nu sta decalotată, oare de ce?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Dupa ce preputiul este retras de pe glandul penian (cap) in timpul decalotarii, in cazul penisului clinic sanatos preputiul revine de unul singur, in mod natural la locul sau in pozitia sa normala ce de a acoperi in intregime glandul pentru a proteja pielea fina si sensibila care acopera suprafata glandului.
Iar in privinta problemei care priveste ''terminarea rapida'' a actului sexual, aceasta se datoreaza faptului ca deocamdata iti lipseste ''experienta sexuala''. Daca vei accesa si citi urmatorul raspuns transmis unui alt baiat probabil vei intelege si vei avea si raspunsul dorit :
https://www.tpu.ro/......-ejaculez/
Multa sanatatea!

4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

''in erecție e tare ca piatra, spun asta pentru ca la alții am văzut ca le este puțin elastică''
Elastica? Nu am vazut ever asa ceva laughing probabil e asa la aia de au erectie slaba laughing de sunt batranei sau sunt bolnavi de diverse boli.

| Username272 a răspuns (pentru alina2k18):

Posibil, mersi mult

Răspuns utilizator avertizat
| calindenis16 a răspuns:

Nu ai nimic, calmeaza-te nu la toți e la fel