Ai grija ca ramai pana la urma cu degetul in gura, pana la urma din cauza prostiei lor o sa se descopere adevarul sai te vor uri amandoua
Ce fel de adevar? si pentru ce sa ma urasca amindoua? doar eu am facut deja alegerea mea,
Am inteles eu gresit, am crezut ca tu te intalnesti cu amandoua fara ca ele sa stie asta dar am,, analizat,, putin problema ta si daca vrei s o cuceresti pe cea de care iti place nu ar trebui sa te intereseze cum reactioneaza cealalta[ele fiind prietene, certuri pot aparea din orice nu neaparat din cauza ta]
Insa cum sa o cuceresc pe cea care imi place? ce ar trebui sa fac, mai detaliat te rog daca se poate
Pai invit-o undeva si cand prinzi momentul potrivit spune-i cat de mult o placi si ti-ai dori sa fiti impreuna, fi direct...
Pai as invitao cu mare placere, insa daca ea zice NU, ce sa fac eu? cum sa o conving? ea stie ca eu vreau sa fim impreuna, insa nu este decisa ea
Da, Andreei i-am dat semn, ca nu am nimic cu Adelina....insa cum am mai spus Andreea parca ar vrea si parca nu ar vrea, Posibil nu poate lua decizie.cum as putea sa o ajut?
Insistă la Andreea! Poate nu vrea să ai legături cu Adelina, întreabă-o dacă o deranjează sau ceva.
Andreea se va rusina, si va spune ca nu o deranjeaza, insa eu cu Adelina nu mai comunic deja
Alege-o pe cea de care iti place mai mult si da-o pe cealalta la o parte. Enjoy your life how much long you can.
Dar cum am mai spus Andreea deaici parca tine distanta deaici nu