| avixie a întrebat:

Am o problema si am nevoie de sfaturi. gen... ce ati face voi in locul meu. deci am un iubit timp de un an care il iubesc foarte mult si care ne cunoastem de mici, sta langa mine suntem vecini ok. Si el invata in liceul Mihail Sadoveanu, iar eu in liceul de arte Nicolae tonitza. Vreau sa spun ca dorinta mea era sa invat in tonitza, am si talent la desen, si iubitul meu vrea sa ma mut la el in liceu ca si asa putem sa ne intelegem bine dar mi-e foarte greu. L-am rugat sa se mute el la mine in liceu si zicea ca nu il lasa mama lui. suntem a 9a Cum spuneam mi-e foarte greu sa aleg... ori tonitza ori sadoveanu? ce sa fac? eu il iubesc foarte mult si nu as vrea sa il pierd, dar nici sa renunt la visuri chiar nu pot i-am explicat iubitului meu tot ce simt ca dorinta mea era sa invat in tonitza.si sa nu-si faca griji pentru relatia noastra ca nu o sa ne despartim chiar daca ne certam dar e ceva normal in cupluri/prieteni. Ce ati face voi in locul meu? Heeelp crying

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii de ce ai problema asta?
Pentru ca tu vrei sa-i respecti dorinta,in timp ce el NU-TI respecta dorinta ta!
De aici si problema si va trebui gasita o solutie de mijloc.
E si el obligat sa-ti respecte dorinta,altfel relatia voastra nu are viitor! E visul tau de-o viata, nu are dreptul sa-ti reteze aripile.Tu, nu poti pleca din liceul tau.El nu poate veni.Sa renunte la ideea asta,n-o are de mic,e doar o idee nu e un vis,ca al tau!
Iti dai seama ca tu esti dispusa intr-un fel sa renunti la visul tau de o viata,doar pentru o idee de-a lui?
Discuta cu el, frumos si calm, poate e un baiat cu capul pe umeri si realizeaza absurditatea!
Mult noroc si NU renunta la visul tau.
Nimeni nu merita sacrificiul asta!

| dariaelena a răspuns:

Vb cu el si explica-i mai amanuntit ca tu iti doresti de mica sa inveti la tonita si sa nu te puna sa faci o alegere asa de complicata, pentru ca mai tarziu s'ar putea sa iti para rau ori tie, ori lui... Daca doamne fereste va despartiti o s regreti ca in loc s faci ce ti'ai dorit te'ai luat dp el...si daca va iubiti asa mult at iubirea voastra o s trimfe:X

| GabrielaSandica a răspuns:

Draga mea,

un barbat care nu ti respecta visurile este = O. Daca te iubeste cum zice el te-ar lasa sa ti continuu studiile unde vrei tu si el sa faca imposibilul sa vina la tine in liceu sau macar sa accepte acest lucru. Stii ceva baieti sunt multi dar visurile tale sunt putine si greu se pot implini. Iti recomand sa discuti foarte serios cu el si sa discuti cu capul si nu cu inima. Unde ii explici situatia si ca nu este frumos ca te a pus intre el si cariera ta. Ii spui ca nu vrei sa alegi si de aceea ori accepta situatia ori va despartitiwinking

| fedot a răspuns:

Nu cred ca e un motiv de despartire faptul ca invatati in licee diferite.principalul este sa nu dispara "flacara" iubirii voastre.continua sa inveti unde esti acum si sa-ti realizezi visele, restul va veni de la sine, iar daca el doreste sa te inteleaga va intelege ca nu poti pleca din acel liceu.Numai bine.

| BubleBluexD a răspuns:

Daca acel baiat te iubeste nu ti-ar ceer niciodata sa renunti la proprile tale vise puppy dog eyes Dar atat timp cat u il iubesti si vrei sa fi aproape de el te`ai muta la liceul luisadEu in locul tau as face ce`mi spune inima si eu ma un in postura ta si inima mi-ar spune ca nu merita ata de mult un baiat ca sa renunti la propria`mi cariera
Multa bafta Pupici [Funditapuppy dog eyes?]Sper ca ti-am fost de ajutor :*Mult mult noroc in luan decizia potrivita puppy dog eyes

| IrinaIvashkov a răspuns:

Buna

Am fost fix in aceeasi problema, dar daca chiar te iubeste se va muta la tine in liceu, dar ai sp ca nu il lasa mama sa...deci de dragul lui muta`te in liceul sau, poti urma cursuri, nu trebuie sa renunti la visul tau, continua`l, eu asa am procedat si m`am acomodat foarte repede

| ingerasmotat a răspuns:

Fa sex cu el in fiecare zi si nici nu o sa-i mai pese la ce liceu esti...