| daniel188 a întrebat:

Am o problema ...si as vrea un raspuns de la fete. am doar 14 ani si. penisul meu masoara diametru de cca 23 cm si lungimea de 34 ...nu stiu daca sa ma bucur sau nu?

Răspuns Câştigător
| Daniel123 a răspuns:

Bai copile tu sti ce inseamna 23 de cm diametru? Si in plus la varsta asta nu ai cum sa ai organele genitale atat de dezovltate. Si poate doar 1% din barbatii de pe planeta sa aiba 34 cm si sigur nu are nici unul 14 ani!

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare 'ti-e puterea Domnicule!

| Teresa a răspuns:

Ok deci in primul rand m-a bufnit un ras citind ce ai scris rolling on the floor)
adica ce-i ala cilindu rolling on the floor nu mah e mai gros sti ce ai scris tu acolo? ca il ai mai gros ca o sticla de apa (de aia la 2, 5 litri) si asta e imposibil pentru ca ala nu ar intra nicaieri rolling on the floor
mah da zau cand vrei sa faci pe cineva sa rada spune-i poanta asta
si acum pe bune tu ai auzi nene de scoala poate inveti si tu chesti ca ce-i ala diametru cat inseamna 34 de cm
zau sticla de apa/pepsi de 2, 5 litri nu are masurile pe care le-ai dat tu rolling on the floor

| Anastasiaa a răspuns:

Da ce. i cu "ea" asa lunga si groasa, te pomenesti ca ti. o fi indreptat. o maicata cu placa cand erai mic, se speriase saraca credea ca n.ai deloc straight face. hai ma, ce destepti sunt unii. baiatu, asa cum crezi tu ca faci misto de noi, foarte bine putem si noi sa facem de tine, asa ca nu mai pune intrebari d.astea straight face.

| FeelTheRainbow a răspuns:

Bucura`te,de o vizita la psiholog laughing

| lola_5690 a răspuns:

Nu te bucura, esti mutant!:O

| CookieYumm a răspuns:

rolling on the floor) Loooooool
cred ca l-ai masurat cu mm nu cm laughing)

| RotaruFlorin a răspuns:

Ai cam lipsit de la orele de matematica/

| omega123 a răspuns:

Ba tu chiar nu ai ce face laughing LOL ce... bai tu daca ai un P***S de 34cm la 14 ani eu ma dau drept base! laughing laughing LOL SI OMG! ba tu cate pastile de crestere a penisului ai luat x( laughing lol