anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema si nu stiu ce sa cred. Am avut contact sexual in 12 iulie, 24 august si 4, 18 septembrie, si toate au fost protejate. Prietenul meu a verificat de fiecare data cu exceptia zilei de 24 august. CM mi-a venit in 13 iulie, 9 august, 8 septembrie, 3 noiembrie si trebuie sa imi vina in 1 decembrie. Problema este ca de o luna aproximativ, am stari de greata, balonari si senzatie frecventa de a urina chiar si dupa ce am fost la baie. Credeti ca e vorba de o sarcina? Nu am facut un test, deoarece mi-e frica.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Din afirmatiile prezentate in intrebarea ta, reiese faptul ca in cazul tuturor contactelor sexuale au fost folosita protectia a carei integritate era mereu verificata fara a se constata nici un accident. De asemenea au urmat 4 (PATRU) menstruatii care s-au produs la termenul normal de 28-30 de zile. Intro astfel se situatie se poate afirma fara nicio teama de a se gresi ca producerea respectivelor menstruatii reprezinta GARANTIA ca in proportie de 99, 99% niciodata nu s-a produs fecundarea ovulului si din acest motiv a fost intotdeauna eliminat ENDOMETRUL imbatranit si devenit inutil din organism prin menstra. Cel mai important aspect decare trebuie sa se tina seama este aceea ca dupa ultimul act sexual a urmat o menstruatie, deci a inceput UN NOU CICLU MENSTRUAL, si in concluzie NU poate exista o sarcina. Ar fi cu totul inutil sa-ti faci un test de sarcina deoarece 100% ar avea rezultatul NEGATIV, insa ar fi foarte indicata o consultatie medicala efectuata de medicul de familie pentru a se determina natura starilor de disconfort amintite. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca toate actele sexuale au fost protejate, nu poti fi gravoda.

| Laura a răspuns:

Dreptul de a te reproduce/a face sex ar trebui câştigat...

| Alicezzz a răspuns:

Faci un test si asa scapi de dubiu si de starea de frica. Nu cred ca este o sarcina cat timp ai avut contacte sexuale protejate. Daca testul iti iese negativ si tu tot ai starile astea, mergi la medic pentru niste analize generale. Bafta!

| cristimihailov a răspuns:

Ai o infectie.