Ar fi trebuit sa-i aduci aminte de acea poza care a pus-o el si sa-i spui: "Eu nu am trecut cu vederea faptul ca ai postat acea poza cu tine cand o sarutai pe fata aia..Am zis sa fac ca tine sa vad cum reactionezi tu daca eu nu i-am zis nimic."
Din pacate, nu o sa mai fie niciodata ca la inceput. Iti irosesti timpul. Un astfel te baiat nu te merita. Lasa sa-si puna ce si cate poze isi doreste, cauta-ti altul. Majoritatea asa fac, ei au voie si dreptul sa insele, insa cand o femeie face e sfarsitul lumii. Acum nu stiu ce fel de relatie aveti voi, ca si el se saruta cu cineva, si tu, e o relatie deschisa. pe mine prietenul m-ar omori, dar si eu pe el, daca ar face asa ceva. Daca nu-i convine cineva in lista mea de prietenii ma roaga sa-l sterg, si daca mie nu-mi convine, sterge. Nu trebuia sa treci peste, pentru ca daca inseala o data, o va face mereu. Si pune poza si pe Facebook, deci clar nu il intereseaza ce simti tu sau daca te raneste. Trebuia sa-l parasesti instantaneu, dar daca n-ai facut-o pana acum, ar trebui sa faci cat mai repede. Uneori, doar iubirea nu e de ajuns pentru a intretine o relatie.
Prietenul tau nu e deloc al tau) Ce fel de relatie e asta? Aveti 13 ani? E clar ca nu nici nu te respecta daca a pus poza aceea. Tu esti cea care a gresit. Nu trebuia sa treci peste ceea ce a facut. Acum o sa te i-a de proasta mereu petru ca stie ca il iubesti si ii ieri orice greseala.
Nu mai are rost nimic. O relatie fara respect este egal cu 0. A fost nesimtit pentru faza cu poza.
Nu este o persoana demna de respect. Cel mai indicat ar fi sa-ti vezi de viata ta asa cum este in acest moment si sa ti-o refaci alaturi de cineva care sa te respecte.
Bai fata, iti zic sincer, la obiect.Paraseste-l naibii. Ai demnitate? Arat-o! El si-a pus ca o saruta pe una in timp ce era intr-o relatie cu tine? Tie ti se pare ok? Nu, nu mai are rost.Ori e cu tine, ori deloc, ce naiba e asa? Baba-oarba?