anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema si nu stiu cum sa ma lamuresc..am fost violata sex oral deci nu a fost sentiment reciproc si nu am contact sexual pana acuma mai sunt virgina?

26 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate, nu. Sufleteste poti fi considerata virgina, dar fizic si psihic nu mai esti

| AdrianaAdriyanna a răspuns (pentru Brigaela):

Pai mie una nu mi-a placut acel moment aveam numai frica in mine sa nu se intample si mai rau noroc ca eram pe ciclu macar altfel s-ar fi ajuns si mai departe(mai rau)..De ce nu mai sunt virgina fizic si nici psihic?

| Brigaela a răspuns (pentru AdrianaAdriyanna):

Fiindca ai avut contact sexual, chiar daca fara voia ta. Nu are legatura cu placerea (asta poate fi legata doar de suflet, de afectivitate). Poti avea boli cu transmitere sexuala, ca orice femeie care a avut activitate sexuala, ai avut contact sexual, etc. Imi pare rau, dar nu cred ca ai vrea o minciuna confortabila, ci adevarul adevarat.

| Eusiatat01 a răspuns (pentru Brigaela):

Brigaela te rog, lasa sfaturile astea proaste pentru altcineva. Nu o mai descuraja. Fata este inca virgina. Fizic esti virgina cat si psihic. Poti sta linistita in privinta asta. Multumeste-i Domnului ca nu a fost mai mult decat sex oral. ESTI VIRGINA! Himenul tau este intact. Si brigaela, daca tu mananci o banana sa zic, sau orice altceva, inseamna ca nu mai esti virgina fizic si psihic? Nu vreau sa par nesimtita. Dar sa fim seriosi, doar i-a fost introdus ceva in gura, si atat. Adriana poti sta linistita.

| DANIEL72 a răspuns (pentru Eusiatat01):

Raspuns de nota 10+

| Brigaela a răspuns (pentru Eusiatat01):

Nu am sa polemizez, fiindca inteleg foarte bine suferinta si traumele acestei fele. In plus, cred ca batjocura ta cu banana ii rasuceste si mai mult cutitul in rana.
Te voi intreba insa ceva foarte logic: daca femeia X ti-ar spune ca a facut sex oral cu 500 de barbati si niciodata sex vaginal, ai considera-o tot virgina? Sa fim seriosi si sa nu ne batem joc de oameni. Bagatul capului in nisip si mintitul nu ajuta pe nimeni.

| FastAndFurious a răspuns (pentru Brigaela):

Esti rea. Ai extrapolat aiurea prin exemplul asta. Cu ce ai ajutat tu acum? Pur si simplu bagi cutitul mai adanc in rana.

| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Brigaela, sunt de acord cu tine. Problema e că mulți de la întrebarea asta nu vor să accepte adevărul. Da, NU mai e virgină! Și care e problema? Asta este acum!
Uitați-vă în dicționar, oameni buni și vedeți ce înseamnă cuvântul „virginitate". Mulți îl înțelegeți greșit. E ca un pământ necultivat, dacă îl cultivi doar cu roșii înseamnă că e necultivat?
Ia gândiți-vă!

| Brigaela a răspuns (pentru FastAndFurious):

Adevarul nu e nici rau, nici bun. Este neutru. Eu, de exemplu, cred ca tu esti rea fiindca minti si a minti este un lucru rau. Cu ce ma ajuta? Fata asta va sti adevarul, ceea ce este extrem de important. Sa minti pe cineva este cu adevarat o mare rautate si un lucru pe care refuz sa-l fac ca sa dau bine in ochii altora.

| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc, stiu. Asa cum am zis, adevarul e mai important decat micile noastre prostiute

Brigaela, in primul rand, fata, mai mult ca sigur dorea sa stie daca mai e virgina fizic (adica daca i s-a rupt himenul sau nu). Tu exagerezi foarte mult prin raspunsurile tale. Fata inca mai e virgina. Nu noi suntem cei care o speriem. Tu esti cea care baga groaza in ea. Nu are nevoie de astfel de exemple. Sau de raspunsuri prin care sa o pui la pamant. SI inca un lucru, eu nu am mintit-o cu nimic, si nu incerc doar sa o fac sa se simta mai bine. Iar in DEX in primul rand iti scrie asa : VIRGINITÁTE, virginități, s. f. 1. Însușirea unei persoane virgine (1); feciorie, castitate.
Ceea ce se refera la fizic, la faptul ca nu a avut un contact fizic.
Iar in al doilea rand iti scrie asa 2. Fig. Curățenie morală; candoare
Ceea ce inseamna sa nu ai pacate, sa fii curat sufleteste.
Ea nu a pacatuit cu nimic, sufletul ei nu s-a intunecat. Si nici sex nu a facut. Iar partea cu sexul oral, da este ceva grav, normal ca este. Dar asta nu inseamna ca gata i s-a dus virginitatea.
Te rog frumos, inainte sa dai niste raspunsuri care poate marca pe cineva urat de tot, gandeste-te de 2 ori inainte.
Adriana, inca odata stai linistita!

1. DEX: VIRGÍN, -Ă, virgini, -e, adj. 1. Care nu a avut niciodată relații sexuale; cast, neprihănit, feciorelnic. ♦ (Substantivat, f.) Fecioară, fată. 2. Fig. Candid, inocent, nevinovat. 3. Fig. (Despre locuri) Necunoscut de oameni; nelucrat, necultivat; neexplorat. 4. Fig., (Despre obiecte) Neatins, intact, neutilizat; curat. ♦ Spec. (Despre metale) Pur, curat. [Var.: (înv. și pop.) vergín, -ă adj.] – Din lat. virgo, -inis.
2. Sufleteste este virgina, am spus si eu asta si puteai citi.
3. M-am gandit mult si am ales adevarul. Tu te-ai gandit mult si ai ales minciuna. Cred ca nu esti in situatia sa spui ca e mai bine asa. Ar fi rusinos.

Mai femeie! Daca nu are HIMENU ALA rupt! Cum poti spune ca nu mai e virgina? Tu gandesti un pic? Doamne iarta-ma asa ceva nu am mai auzit de cand ma stiu! Mai citeste-te odata ce scrie in dex-ul ala nenorocit, ca vad ca ar trebui sa il faca foarte explicativ pentru unii. Citeste si ce scrie in paranteza!
SI tot ce iti scrie la punctul 1 este despre sexul normal!
Tu daca mergi la ginecolog, si nu ai facut niciodata sex, dar sex oral da. Crezi ca o sa iti scrie doctorul pe fisa "urme de penis"!? Dumnezeule. Vezi ca ai google, dai un search si informeaza-te calumea.
Si inca un lucru. Eu cred ca tu nu stii ce inseamna a minti! Jur!
Tu ai explicatia ta proprie pentru cuvinte. Intelegi ce vrei. Nu ce intelege toata lumea.
Vezi ca ai google, dai un search, si informeaza-te asupra virginitati. Intra pe site-uri de medicina si vezi ce-ti spune acolo!

Nu e nevoie sa te enervezi si sa cobori nivelul discutiei. Daca nu vrei sa-mi spui Brigaela, imi poti spune Doamna, dar nu femeie, ca nu suntem pe sant. Frumusetea este ca persoana care a intrebat mi-a scris in privat si a inteles, doar tu te incapatanezi sa nu pricepi.
Definitia din DEX se refera la TOATE contactele sexuale. De altfel, exista si o definitie pentru contact sexual si include contactul sexual vaginal, oral, anal si masturbarea de catre partener.
Himenul nu are legatura cu virginitatea in halul in care crezi tu. Fiindca exista femei cu himen elastic la care himenul se rupe doar la prima nastere vaginala. iar daca nasc prin cezariana pot avea 2-3 copii, ramanand cu himenul intact. Dar asta nu le face virgine, iar copiii lor nu sunt minuni Dumnezeesti, copii nascuti din fecioara neprihanita, conceputi cu Duhul Sfant.
Daca mergi la ginecolog, acesta va scrie: himen intact, in nici un caz virgina. Nu ma informez despre Goggle in aceste probleme, ca doar nu sunt atat de proasta. Ma informez din carti reale, scrise de medici, nu din forumuri unde oameni fara studii isi dau cu parerea cu aere de cunoscator. tot ce iti spun aici, am invatat in facultatea de medicina, la ginecologica si la medicina legala.

| FastAndFurious a răspuns (pentru Brigaela):

Adevarul nu e totdeauna benefic. Sunt si minciuni necesare, protective. Si nu e vorba aici de minciuna, ci de nuanta si tonul cu care faci niste afirmatii. Sa spui unui copil ca e urat sau prost e un lucru folositor? Cam asa ai facut tu acum, cu cineva in suferinta si fara vina.
In plus nici nu am aceeasi parere cu tine la raspuns, dar nu despre asta era vorba.

| TwiXXXie a răspuns (pentru Brigaela):

Cum sa nu mai fie virgina daca nu a fost penetrata? straight face

NOname
| NOname a răspuns:

Cu tot respectul, dar nu cred că este cea mai potrivită întrebare la care să încercaţi să vă afirmaţi şi să vă susţineţi cu orice preţ părerile.
Lăsaţi-o pe fata să se decidă singură (cred că este un caz special, care merită un tratament special).
Dacă se simte virgină şi asta o face să se simtă bine, să se considere virgină, dacă nu, nu. Nu-i mai răscoliţi durerea, nu o faceţi să se simtă murdară, pe când a fost doar o victimă, nu are rost. Cu atât mai mult, cu cât virginitatea nu joacă un rol important, nu e ceva pentru care să merite să fii umilit şi judecat (pentru majoritatea adulţilor este irelevantă).
Nu mai întraţi în viaţa ei cu bocancii...chiar dacă, aparent, aţi fost invitaţi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In gurita nu mai esti. big grin Acum serios, mai esti virgina. Ai grija cand reusesti sa o comiti si jos.

| EvaneSScence a răspuns:

Esti virgina teoretic, dar tu te simti ( si ai fost )agresata si violata.
Cred ca iti trebuie un psiholog ca sa iti revii si sa te simti bine.

| irrumator30 a răspuns:

Daca ti se impune sa faci sex oral si nu iti place, ai dintii, cu care poti sa-l musti pe individul respectiv de organ, sa-l daci sa-l doara cumplit si sa regrete ca si-a introdus instrumentul unde nu trebuie.
Tu intrebi daca mai esti virgina medical, la vagin, sau per tot corpul. Daca nu ai avut contact sexual vaginal, atunci esti virgina.

| Brigaela a răspuns (pentru irrumator30):

Presupun ca esti constient ca pentru a se intampla asa ceva femeia respectiva s-a aparat intial pana aproape de moarte si, in mod sigur a fost batuta si/sau injunghiata pana aproape si-a pierdut constienta si nu cred ca mai putea musca sau face altceva. Nu iti imagina ca asta se poate intampla simplu si ca e cineva care nu se apara aproape pana la moarte. Doar ca un astfel de agresor isi obtine scopul cu maxima violenta si aduce intai victima intr-o stare fizica deplorabila, tocmai ca sa nu se poata apara in nici un fel.

| irrumator30 a răspuns (pentru Brigaela):

Poate cunosti anatomie, dar muschii fetei se inclesteaza foarte tare, cand esti batuta si injunghiata, iar cel care trebuie sa iti deschida gura, are nevoie o ranga sau ceva dur sa o faca. Apoi, iar frica sa-si mai bage pretiosul instrument in gurita persoanei respective de teama sa nu ramana fara el.

| Brigaela a răspuns (pentru irrumator30):

E mult mai simplu, ii acopera nasul si va deschide automat gura ca sa respire.

| Smileygirl23 a răspuns:

Fizic da, esti virgina, adica himenul tau este inca intact. Dar cred ca ai nevoie sa vorbesti cu cineva ca sa poti trece peste trauma psihica...

| MisterioussGirl a răspuns:

Virginitatea tine de ruperea HIMENULUI care se realizeaza prin sex normal nu prin cel oral. Iar sexul oral este tot un contact sexual.

| AnaMaria_Mirancea_1992 a răspuns:

Baaa deci nu pot sa cred...