Daca te iubeste si tine la demintatea ei, u se va duce la el. Stai fara nicio grija.
Spune-i ca chiar nu are de ce sa-si faca griji, ca e doar un simplu santaj (santajaz-o si tu cu ceva minor apoi sarut-o si explica-i ca e un santaj la fel ca toate celelalte si ca nu i se va intampla nimic). explica-i cat mai clar ca nu o sa i se intample nimic si ca nu are absolut nicio dovada ca ar fi adevarat si ca esti tu langa ea si o vei proteja.
Spune-i prietenei tale ca ala doar o santajeaza ca sa se culce cu el,si eu am trecut prin asta, dar dupa vreo luna, aproape doua, i-am spun lui matusemea, pentru ca imi era frica sa nu fiu gravida, atunci aveam 17 ani, acum am 19 si gandesc altfel, nu sunt usor de pacalit. daca continua sa o santajeze, sfatuieste-o sa vb cu mama ei si sa-i sp ce s-a intamplat, dar sub nimic o forma sa nu-i sp fostului k maica-sa stie.Si eu am procedat asa.Succes.
Eu in locul tau i-as spune prietenei alea a iei sa-i dea numarul meu de telefon dupa m-as intalni cu fata de care vorbesti (cea santajata) si as pune-o sa vorbeasca cu el de pe telefonul meu sa dea intalnire si m-as duce singur acolo daca ar fi cazu i-as da si o batai sa o lase in pace...i-ar ca fata sa prinda incredere in ea. spune-i ca vrea doar sa se culce cu ea ca e foarte frumoasa si din asta o santajeaza te-ai prins tu chesti din astea
Pai nu ai ce sa faci ca sa fie ea mai puternica. Ai vorbit cu ea. Repeta-i asta pana ii intra in cap. Cel mai bun lucru pe care il poate face e sa-l ignore. Daca o suna, sa nu-i raspunda, mess/fb nici atat. O sa se sature el. Sau, daca crezi ca esti in stare, vorbeste tu cu el.
beausingurlamasamea întreabă: