Se simte perfect si nu "munceste" ca sa ajunga la orgasm,nu e vina ta.
Sau,eventual,intr-o foarte mica masura e vina ta,nu ai nici un motiv sa te simti neplacut.
Initial,informeaza-te daca a mai atins orgasmul pana acum,ca sa stii despre ce e vorba.
Daca nu a ajuns pana acum la orgasm, atunci nu-i nevoie de graba, chiar deloc.
Multe femei, din nestiinta sau comoditate, nu-l ating niciodata in viata lor.La fel,cand viata sexuala este la inceput,orgasmul este cunoscut teoretic si toti tinerii doresc sa-l atinga,imaginandu-si ca vine singur si nu-i asa.
Fata trebuie sa-si cunoasca organismul foarte bine si trebuie sa fie relaxata si concentrata numai la ceea ce face,gandurile ei nu trebuie sa alunece nici la pantofii Gucci vazuti ieri,nici la pata de pe cearceaf,la nimic, ai inteles ideea.
Nu trece nici tu la penetrare pana cand nu ti-o cere ea, adica lungeste atat de mult preludiul,"necajeste-o" cu sarutari si mangaieri, pana ard cearceafurile sub voi si ea are nevoie neaparat de tine, imediat si fara intarziere.Intra incet si nu te grabi.
Si cred ca veti reusi!
Chiar daca a mai ajuns la orgasm si nu reuseste doar acum,stai linistit, este un mic disconfort psihologic, pe care il va depasi in scurt timp si minunea se va intampla.
Iti repet, nu e vina ta, totul este in creierul ei!
Miscarea in interiorul vaginului nu aduce intotdeauna orgasmul. Incearca sa-i stimulezi cumva clitorisul, acel "butonas" care se afla la extremitatea superioara a labiilor si pe care e posibil ca penetrarea sa nu-l ajunga. De asta multe femei si-l stimuleaza cu mana chiar in timpul penetrarii.
Nu am pus aceasta intrebare citesc unele din raspunsuri pentru a spune minciuni in legatura cu circumferinta sau lungimea pentru ca am o lungime normala si circumferinte sunt si mai mari de 15.5 cm citesc unele comentari care parca ar insinua ca as minti cu ceva nu am venit aici sa mint cu nimic si nici sa am laud cu ceva anumea pentru mine toata situatia este chiar o problema si as dori raspunsuri care sa imi dea un sfat nu stiu femeile stiu mai bine poate e ceva pshihic la ea pentru ca nu a avut orgasm niciodata in viata ei poate e ceva medical va rog nu mai faceti haz de necaz si daca cineva imi poate spune ceva care sa ma ajute cu adevarat chiar i-as mulòtumi pentru ca o iubesc foarte mult si vreau sa fie fericita
Iti spun un secret: nu conteaza cat de mare e, ci "tehnica" pe care o ai. Un penis de 15 cm e suficient de mare. Probabil nu stii tu cum sa te misti ca sa-i placa si ei.
Mestere aici nu e vb de Lungime, si eu cred ca glumesti pentru ca la ce ai tu acolo poti sa satisfaci orice fata.Dar sa spunem ca poate Iubita ta vrea ceva mai mult insa nu trebuie sa o ai mai mare ci e vb de tehnica.Incearca sa insisti la partea mai dinspre iesire, deoarece acolo sunt dispuse Punctele Sensibile.O sa se muste de Palcere.Incearca sa nu o Penetrezi direct,atinge-o acolo cu Organul Copulator,freaca-te de ea,linge-o pe sfarcuri, pe gat, vb pervers sau cat e de sexy. Apoi cand se umezeste toata incearca sa o bagi toata, o sa aiba Impresia ca e Imensa si o sa se muste de Placere, poate sa aiba si acel Orgasm de care tot vorbesti.
Salut,
Cred ca e destul de multumita, iti ajunge marimea aceea ca sa iti faci treaba.
Bafta!
Cred ca nu stii ce-i aia circumferinta, asa-i? Nu cred ca ai la picior circumferinta de 15.5 centimetri...
Ma rog, nu asta conteaza.
Axeaza-te mai mult pe preludiu, mangaieri si atingeri fine. Puteti incerca chiar si niste jocuri sexuale care sa va excite mai mult.
Incearca sa-i gasesti punctele erogene si axeaza-te pe ele. Zona din spatele genunchiului, ceafa, spatele, fesele sau sanii de obicei sunt cele mai intalnite zone erogene ale femeilor.
Circumferinta bre nu diametru, circumferinta e cat masoara de jur imprejur nu diagonala cercului (ma rog penisul in sectiune nu e perfect rotund da intelegi tu) Exista penisuri cu 15, 5 cm in circumferinta si chiar mai mult.
Te ajut eu .Dar in primul rand sa fac o mica introducere ma numesc Octavian si de astazi vreau sa ajut lumea cat pot de mult in toate categoriile. Daca vrei baga`ma la prieteni tai si anunta`ti si prieteni sa se intereseze de mine. Deci zici ca nu ajunge la orgasm, sa iti zic ceva nu marimea baghetei conteaza si ce vraji stie sa faca.Sincer sa fiu daca vrei un orgasm reusit cand incepeti partida de sex nu treci direct la actiune incearca sa o exciti cat mai mult, indicat ar fi sarutarile pe gat, pipaitul in locuri intime, pupatul pe sfarcul tatei (scuze daca nu m`am exprimat corect ). Incearca asta si te astept cu un raspuns! PS:Nu ma intereseaza neaparat funda, dar daca tu crezi ca merit nu ma supar .O zi buna.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: