Daca este asa cum tu spui, atunci baiatul este un badaran si crede-ma ca nu te merita.
Si daca o merita dar nusi da seama ce pierde.
atunci ce ma zici?
Este imatur si orgolios. A si, se foloseste de asta ca sa te faca pe tine sa te rogi de el si sa te stresezi ca sa ii capeti atentia.
Parerea mea e sa il lasi in pace. Daca nu vrea sa vorbeasca cu tine, e treaba lui.
Dar ce are fostul cu faptul ce ai scris tu si ce ai facut daca nu mai sunteti impreuna? si pentru ce sa mai discuti cu el? nu ai nici o obligatie fata de el.
Adica tu cand stai cu un baiat stai doar pentru s.ex? nu pui sentimente, asta inteleg, de ce te mai intereseaza daca nu mai esti cu el? poti sa te pui si-n cap tot nu va mai vb cu tine deci, ia-ti gandul, data viitoare gandeste bine ce vorbesti ca sa nu se interpreteze mai ales pe ask
Odata pragul de amici depasit este fara intoarcere. Deci practic dupa ce l-ai "injunghiat" cu cutitul tau metaforic/glumet cum ca ai iubi pe altul, astepti ca sa revina cu pieptul dezgolit iar la tine pentru? o alta injunghiere! Si tocmai tu spui : "esti ranita foarte usor si te refaci extrem de greu" ...in bratele altui baiat (nu prea conteaza ca e prieten foarte bun sau doar un umar de sprijin e ALT BARBAT). Probabil cand vei vedea ca asa zisa imaturitatea a unora e doar oglindirea imaturitatii tale vei intelege de ce anume nu mai doreste sa vorbeasca cu tine.
Părerea mea e că l-ai făcut gelos, rău de tot..Chiar daca el făcea ce facea şi pentru asta este un mare bădăran.Cum spune-au şi ceilanţi, nu credcă te merită.
Poate ca te chinui tu cam prea mult ca sa-i atragi atentia.
Daca el deja se da la alte fete inseamna ca vrea sa te faca sa suferi
Ce poti tu sa faci este sa nu-l bagi in seama, crede-ma k sunt baiat, iar indiferenta unei fete fata de un baiat doare mai tare ca orice! Eu ti-as recomanda s anul te mai impaci cu el, daca el a renuntat asa usor la relatia voastra e clar k nu a tinut la tine f mult.Bafta si nu dispera...lumea e plina de baiati unul mai bun ca altul!
Chiar e imatur..chiar daca nu am nici o obligație fata de el vreau sa vad cum se mai simte...el are niste probleme cu piciorul si ma interesează ce i se intampla, ma interesează sănătatea lui din moment ce e o persoana la care țin foarte mult. Vreau sa știe ca sunt acolo sa il ajut si in calitate de prietena
AlexEjmecheru întreabă: