Buna.cred ca asa zisul prieten al tau e o pers care se plictiseste(cred ca i sa acordat prea multa atentie si sa obisnuit asa) daca nu are pe cineva cu care sa vb, indiferent ca este fata sau baiat, mama, tata iubita sau frate.probabil ca ti-a zis vb frumoase ca sa te faca sa crezi ca tine la tine dar de fapt ti-a zis asa ca sa fii cu el si sai faci pe plac.nu cred ca stie ce inseamna sa fie cu o fata, el vede asta ca pe o joaca de peo zi pe alta si nici nu-i in stare sa pastreze o relatie mai mult timp.cand tea vazut ca il placi ce si-o fi zis,, hai ca fraiera asta ma place, sai gastig un pic increderea cu gesturi frumoase si dupa aia cand ma plictisesc de ea sa-i dau cu flit". asa sunt unii oameni, mai papagali ca sa zis asa, adica stiu sa vorbeasca si sa vrajeasca, asa ca ai grija pe cine crezi si ce faci.probabil ca te-ai fi culcat cu el in seara aia daca ar fi vrut, desi il cunosteai de nici o saptamana si puteai sa regreti amarnic pentru asta. poate ca si-a gasit pe altcineva cand inca se mai vedea cu tine si a trebuit sa scape de tine iar aia cu,, nu tiam mai vb ca sa nu-ti mai fac rau" e stupid, vrajeli, este un mod dea te evita si dea face si nu mai vb tu cu el.sunt multe motive pentru care a fost asa ignorant si jegos la sfrarsit. e, nu fi trista, asa sunt unii oameni si trebuie sa te obisnuiesti, poate va mai trebui sa mai intalnesti cativa jegosi pana cand vei gasi persoana ideala pentru tine.intotdeauna trebuie sa testezi cumva persoana pe care crezi ca o iubesti sa vezi daca e chiar ce crezi u ca e.cum zice si proverbul,, prietenul la nevoie se cunoaste". cred ca si-a pus statusul ala pe facebook ca sa te faca pe tine geloasa si dupa cum sa comportat la sf e clar ca e o lepra de om si nu mai merita nici un cuvant de la tine, asa ca nu mai vb cu el, uital si treci mai departe, nu face o drama din asta si continuati viata si ai mai multa grija data viitoare, zi si tu ca mine,, SCREW THEM ALL" ca sa iti treaca nervii si fa ceva ce te inveseleste.anyway life`s a ***, da nu putem so schimbammtre sa ne adaptam, ca doar fiecare avem perioade triste si neplacute in viata da orice trece, deci relax.bafta in viata si sper ca ti-am fost de ajutor, cya!
Este un nesimtit.Cred ca a vrut doar o aventura, sau probabil ca el nu crede in relatii de la distanta.Mai bine ignora-l, pentru ca si-a batut joc de tine si pe deasupra, cand ai fost tu cu el nu a scris asta la status, si nici mesaj nu ti-a trimis, reiese ca nu i-a pasat.Nu stiu de ce l-ai descris asa binisor. Poate vroia sa para ce nu este pentru o aventura. Apropo, ai foarte mult, ma dor si ochii acum.
Sincer? E total fals! E clar ca lumina zilei ca a vrut doar o "aventura', o relatie trecatoare. E "schimbat-or' ca vremea. Prima data iti spune vorbe frumoase si apoi te lasa balta. apoi iar incepe. Te deruteaza total. Parerea mea e sa-l ignori sau daca vrei sa ramaneti amici. dar nu foarte apropiati Succes! Funda ?
E clar A vrut sa-i ridici coada Vroia decat o aventura... El a incercat daca a vazut ca nu a reusit, nu i`a mai pasat de tine.
HappynewCenusa întreabă: