Atunci cand ati inceput sa vorbiti despre voi, ti a atins un punct sensibil la tine, vazand ca ii povestesti despre esecurile tale in dragoste, a stiut cum sa te duca cu vorba si sa te faca sa crezi ca el este potrivit pentru tine, ti a povestit doar partea buna despre el, pe cand tu i ai spus totul despre tine.Cred ca a vrut doar sa profite de tine, te face sa te simti vinovata pentru care el este vinovat, acela de a face tu primul pas, in dragoste nu se da vina pe celalalt si mai ales cine va face primul pas, il faci numai ca simti.Eu iti doresc multa fericire si sa gasesti baiatul potrivit si mult visat. pup
Eu aş zice că a fost mai mult în mintea ta decât în realitate.
Nu ai cum să spui că ajungi să ţii efectiv la cineva în doar o săptămână!
El nu e vinovat cu nimic. Ţi-a spus verde-n faţă că o relaţie la distanţă e stupidă, nu ţi-a cerut ţie să te duci pân' acolo căci tu ai o şcoală de terminat iar o relaţie între voi începută ACUM, în acest moment total potrivnic şi neprielnic, nu ar avea viitor.
El a fost cu picioarele pe pământ, tu ai cam visat.
Las' că-ţi trece.
Spor pe viitor!
Nul meriti dal dreaqu mai sunt baietii in luma asta treci peste asta
Pai poate ai fost doar o distractie sa zic asa pentru zilele alea sau a vr sa obtina altceva nah daca tinea al tine dati seama ca te cauta vb si nah tineati legatura daca ii pasa de tine
eu as zice sa nu il mai cauti si sa il lasi in pace ca nu stie sa se poarte ai grija de tine nu trebuie sa ai incredre in nimeni
Si inca ceva:vei intanli alti baieti, mult mai buni, nu iti pierde speranta.Chiar daca nu ai gasit un baiat bun pentru tine, sunt sigura ca il vei gasi, ai multa incredere in tine.
Mda...parerea mea e sa il ignori total, tu ti-ai facut multe iluzii si el doar a profitat, asa sunt barbatii, sper ca ai invatat ceva din tot ceea ce ti s-a intamplat. pup