| galusca a întrebat:

Am o problema si vreau sa ma ajutati. Vorbesc cu un baiat de cateva luni,iar mama a vazut niste conversatii si m-a certat ca sa nu mai vorbesc cu el. Noi am continuat sa vorbim(fara ca ea sa stie), pana cand eu am decis ca oricum intre noi nu va putea fi nimic. Dar intr-o zi, dupa ce mama m-a sunat sa-mi zica ca,,este pe fb meu,, si ca,,citeste toate conversatiile,, in timp ce si el imi scrisese,,hey,, eu i-am spus mamei,iar aceasta a inceput sa zica ca de ce nu l-am scos de la prieteni. De gura ei l-am scos. Mie imi pare rau, pentru ca totusi, chiar daca nu mai vorbeam ca inainte, totusi vorbeam si ne si placem reciproc. Acum eu nu stiu ce sa fac, sa-l bag iar la prieteni? Sau sa nu-l bag, traind cu frica mamei ca poate controla(pentru ca a mai facut asta).

8 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Zi-ne întâi câți ani ai tu și prietenul tău.

| ozzyyy a răspuns:

Schimba-ti parola...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-ai facut cont in 2010 si nu ai decat 4 intrebari si 2 raspunsuri ca activitate pe site, cam bate la ochi. Dar cum de mama ta iti stie toate parolele de la pc?

| galusca explică (pentru anonim_4396):

Nu le stie. ma mintise.

| Deyutza1039 a răspuns:

De ce iti stie mama ta parola? raised eyebrows E ciudat...

| Swal a răspuns:

Ce mama disperata ai. Si mama mea a intrat odata pe fb meu, accidental (uitasem sa ma deloghez) si citea conversatiile, dar ea se amuza laughing ehh, sunt baiat.
Lasa baiatul ala in pace, cauta-ti pe altu.

| Tovarăşiemăligă a răspuns:

E rau sa ai prieteni sau ceva mai mult? pfff

| Biaix a răspuns:

Vorbeste cu mama ta.E cel mai bine. Povesteste-i despre el... poate mama ta nu a inteles ca nu e nimic intre voi ca sunteti doar prieteni.Dar daca il mai adaugi odata la prieteni si mama ta vede o sa inrautatesti situatia.Sau daca nu vrei sa vorbesti cu mama ta ii poti lasa numarul tau de telefon in privat si vorbiti prin mesaje. Sper ca te-am ajutat si Bafta!happy