| poopsik15 a întrebat:

Am o problema si vreau sa'mi dati un sfat. Cu un am in urma m-am intilnit cu un un baiat, ne'am certat((am incercat sa restabilesc relatia...am mai vb pe net,pe mob, insa totul fara de rost, acum am avut o discutie serioasa in care mi-a zis ca iubeste o fata de 3 ani deacum.mi-a fost foarte greu,am incercat sa-l uit,nul mai vizitam pe odno,acum citeva zile mi-a scris mesaje,a vrut sa vb pe skype,m vb, acum nu mai stiu ce sa cred, am ca simpli prieteni sau nu)))vreau sa mentionezi ca acum a fost singura data cind el mi-a scris primul timp de un an

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate s a certat cu aia si acum te vrea pe tine, tine legatura daca vrei cu el si vezi ce vrea

| poopsik15 explică (pentru mona):

Cea pe care o iubeste are prieten si nici nu vrea sa stie de el

| Dangel a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa-l intrebi si sa ii spui foarte clar raspunda ''SINCER'' la intrebare:''Mai simti ceva pentru mine?''

| roxiada a răspuns:

Eu zic ca se foloseste de tine, mai bine uita-l oricum relatia nu a fost una serioasa si decat sa suferi mai tarziu ca te inseala sau te minte mai bine lasa, ai timp sa gasesti unul care te doreasca pe tine pentru ceea ce esti nu pentru ca nu ar avea alta varianta!