| Andreea_2629 a întrebat:

Am o problema si vreau sa scap de ea.deci am un prieten, ne iubim, ne merge bine. faza este ca ma deranjeaza ca este o colega de clasa(de la facultate) de a lui care il suna si ii trimite mesaje sa iasa in oras cu gasca.prietenul meu imi zicea ca ea are prieten. dar pe mine ma scoate din sarite ca de cate ori ne intalnim primeste apeluri de la fata asta si imi taie tot elanul.stiu ca ma iubeste si ma respecta, dar ma enerveaza situatia, de parca ar fi moarta dupa el chiar daca are prieten. ce pot sa fac? sa il fac si eu gelos? ajutati-ma va rogsad suntem amandoi majori.

Răspuns Câştigător
| abc123_5207 a răspuns:

Incearca sa gandesti pozitiv, poate el nu vrea sa te faca geloasa, poate pur si simplu sunt buni amici, ar trebui totusi sa ii spui ca te deranjeaza ca vb atat de mult cu acea fata, comunicarea rezolva multe big grin succes!

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

E treaba ei daca e indragostita de el, atata timp cat el nu ii raspunde la sentimente. Ar trebui sa te mandresti cu faptul ca ai un prieten "cautat".
Cat despre faptul ca vrei sa il faci gelos, e posibil sa faci o greseala majora. Ceea ce tu speri sa ti-l apropie, e posibil sa aiba un efect invers si sa afecteze iremediabil relatia voastra. De exemplu, daca prietena mea ar incerca sa ma faca gelos, eu as exagera chestia asta instinctiv, pana la a crede ca m-a inselat si daca imi intra asta in cap, nu ar mai exista cale de intoarcere, nimic nu ar mai fi la fel in relatia noastra. Chiar daca as ramane cu ea, nu as ierta-o niciodata si nu as pierde nici un moment sa ii reprosez. Deci, cum spuneam...dezastru de la un simplu joc de-a gelozia.

| Georgiana05 a răspuns:

NUUUU! NICIODATA sa nu incerci sa-ti faci prietenul gelos, e cea mai mare prostie!
Spune-i prietenului tau ca nu-ti convine ca-l tot cauta, si s-o lase mai moale.Sau ia-i numarul tipei si explica-i care-i treaba.

| euAnna a răspuns:

Daca as fi "tu" as incerca sa ma simt cat am bine in pielea mea indierent de circumstante, sa pun accentul pe dezvoltatrea mea personala, sa ajung imi cunosc punctele tari, sa le valorific.sa imi placa mie de mine cel mai mult. - apoi indiferent ce o fi, ca-ti pierzi "iubitul" ca nu tu esti fericita! Si nu ar trebui sa te simit amenitata de nici o "disperata" daca tu esti cu mult deasupra ei si prietenul tau ar fi logic da observe si sa aprecieze astawinking

| yonutz_1730 a răspuns:

Oooooooohooooo ii clar sunteti majorii facetiva ca v-ati despartit de fata cu colega tah( de faclultate ai spus nu?) sshii ea o sa mearga la elll etc. el ( asc ceti zicc) el sa se combine cu ea si sa o intrebe de ce il tot urmarea ea daca e o disperata dupa el iii va spune ( ceva de genuu vaiii te iubesc sunt topita dupa tine.etc) ca il iubea si atunci voi 2 va veti intalni pe ascuns el iti va spune tot ce ea i-a spus lui si a doua zii ma rog va veti saruta in fata ei ea crepand de ciuda shii il va ura iar voi doi veti putea trai fericiti + funacrying

| gimina a răspuns:

Nu incerca asta ca iti poti distruge relatia. Poate fata care tot il suna are de gand sa va desparta, daca esti sigura ca va iubiti demonstreaza-i ca iubirea voastra e mai puternica decat ea.Si termina cu geloziile ca nu e bine, iti facii mai mult rau.

Sper ca te-am ajutat macar putin!

| dragos007 a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai bine sa ii iei telefonul si sa ii spui fetei de la fcultate daca ar vrea sa stea cu tine si sa vezi daca zice da sau nu