| Carly22 a întrebat:

Am o problema. Sper ca ma puteti ajuta. Mie-mi place mult de un baiat.Aseara am iesit cu grupul unde era si fosta lui prietena. El se uita mereu la mine, imi zambea si ma lua in brate iar prietena lui era foarte geloasa.Pe la 11 jum parintii m-au chemat in casa, iar dim. un baiat din grup mi-a spus ca el statea ieri cu mine doar ca sa o faca geloasa. straight face. acum nu stiu ce sa mai cred.Imi este si rusine sa-l intreb pe respectivul baiat mai ales ca-l cunosc de o saptamana si nu prea comunicam.

Răspuns Câştigător
| Aanyaa a răspuns:

Eu in locul tau ii spuneam verde in fata, adica meriti sa stii adevarul, nu meriti sa fi folosita, ai si tu sentimente si nu esti jucaria nimanui, evident ca nu o sa iti zica ca e adevarat, dar daca e adevarat v-a ezita sa iti raspunda sau v-a da in balbaieli sau va intarzia sa iti raspunda, minerita sa incerci, dar dupa parerea mea cam are dreptate persoana care ti-a spus, nu stiu, cel mai bine este sa vorbesti deschis cu el, sa ii spui, baftahappy

7 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Si eu cred ca doar ca sa o faca geloasa mai ales ca il cunosti decat de o saphappy. numai il lasa sa se apr de tinewinking

| consiliera a răspuns:

Se poate s-o faca geloasa.Nu te arunca prea tare.Ai putea sa vorbesti cu el, sa vezi ce idei are cu tine.

| AndaWest a răspuns:

Intai informeaza-te ce a fost cu ei doi,cat au stat impreuna, de ce s-au despartit, asa poti sa iti dai seama daca te foloseste sau nu.ai mare grija

| Lullabies a răspuns:

Asteapta sa il cunosti mai bine si apoi iti vei da seama daca face asta doar cand e fosta sa prietena prin preajma happy

| LoveToHate a răspuns:

Da,cu siguranta.Baietii(unii)sunt cam nesimtitii.Dar,nu te ingrijora el nu are de unde sa stie ca tu-l placi.Poate crede ca nu-l placi si nu ai de ce sa suferi daca te foloseste happy.Sunt multe posibilitatii.Daca cu adevarat il placi pe acel baiat comportate frumos cu el,zambeste-i,vorbeste cu el cat mai natural. Apoi fa-l gelos,vezi cum reactioneaza. Daca reactioneza cu indiferenta, se uita la tine apoi rade nu te place, dar daca se uita la tine de parca ar vrea sa te impustelaughing sau daca nu va lasa sa vorbiti etc este evident ca te place.

Succes!:*

| tequillaXd a răspuns:

Stai linistita, in lume sunt destui baieti... Nu te mai gandi la el, deoarece daca a incercat sa te foloseasca doar pentru a o face geloasa pe prietena lui [ papusica tuturor jucaria nimanuiwinking]

| samantamer a răspuns:

Da sunt si asa baieti care se folosesc doar ca sasi atinga scopul, ai putina rabdare si vezi care e comportamnetul lui fata de tine atunci vei vedea daca se foloseste el sau nu...Mult succes!