De obicei "cel mai frumos baiat din scoala" nu are intentii serioase, crede-ma. In mod normal, se foloseste de fete si chiar daca pare de incredere, nu este asa
Eu spun sa te reintorci la iubitul tau, pentru ca esti cu el de 5 luni si dupa cum ai spus si tu, il iubesti, nu?
Nu ai de unde sa stii daca acest frumos al scolii iti va fi alaturi. Nu vreau sa te dezamagesc, dar poate este doar o chestie de durata si vrea doar sa isi bata joc de tine - se mai intampla si din astea!
Gandeste-te bine pe cine placi cu adevarat si in scurt timp o sa iti dai seama si singura!
Eu ti-am spus parerea mea
Sper ca te-am ajutat
Vai.
cum naiba ma fato sa faci asa ceva?
Ai procedat gresit.
Acum poti lua o pauza, vezi de care tie dor.
Dar in pauza asta nu vb cu niciunu, nu te vezi cu ei. Fara exceptie.
Dupa vei realiza.
Oricum parerea mea e sa renunti la baiatul dragut din liceu.
El nu e un baiat care vrea relatie serioasa, care tine la tine. Daca tinea, nu te impartea cu nimeni.Esti doar o joaca pentru el
Si din moment ce te vezi cu el e normal sa il vezi pe prietenul tau de 5 luni mai inferior si de aceea sa fie mai prejos.
Am trecut exact ca tine printr-o situatie oarecum asemanatoare dar l-am ales pe prietenul meu.Nu se merita:*
Fa asa cum ti-am zis si dupa mai vb
papa:*
Nu cred ca il iubesti enorm pe baiatul cu care stai de 5 luni. In primul rind, pentru ca va certati. In al doilea, pentru ca il gasesti pe celalalt cel mai frumos baiat din scoala ta. Daca ai tine enorm la el, l-ai vedea pe el ca fiind cel mai frumos dintre toti, nu numai din scoala ta. Ai acceptat prietenia cu al doilea tot din acelasi motiv, caci daca il iubeai enorm, nu te gindeai si la o alta relatie. Deci, chestia cu iubitul enorm e "bla-bla". Poate ar fi mai bine sa il anunti pe acel baiat si sa ii spui ca ai gasit pe altcineva la care tii. Chiar de va fi dureros. Si pentru el, dar si pentru tine. E poate mai bine asa.
@Only me. Claudiu are dreptate ...sincer dupa poza nu cred ca ai mai mult de 13 ani
In felul asta gresiti voi fetele, alegeti sa fiti cu fat frumos cu speranta ca, colegele isi vor introduce prin extorsiune degetul in gat de oftica. E trista situatia.
Eu zic sa ramai cu cel pe care il iubesti si cu care esti de 5 luni, pe cel mai frumos baiat din scoala il placi pentru ca il plac toate fetele probabil.deci oricum sansele sunt ft mici sa dureze relatia cu tipul asta nou.Eu zic ca o pauza chiar ar fi buna, asa le'ai pune la incercare si fidelitatea,
Scuze ca-ti spun da' nu suport cand veniti sa spuneti ca va inselati iubitu' da' voi de fapt il iubiiiti. unde pnm il iubiti?! meritati ma tot ce vi se intampla! si mai vorbeste lumea ca baietii sunt vinovati.pai daca esti bun si iubesti si scumpa lui iubita face asa ceva, normal ca se duce si m-am ei de bunatate.
adica el iti e fidel si tu? spune-i ca ai pe altu' si lasa-l sa-si continue viata ca nu-l meriti.
unde va e capu'?!
"i_vs_chocolate [denisa] explică:
-Hot Here -curva-i mata nu eu"
dupa ce ca esti proasta mai esti si nesimtita.
nu te gandesti ca poate meriti ce-ti spune?
Eu spun sa ramai cu cel de 5 luniDenisa nu te lua dupa D***. O** e mai imp.
Cineva care te cunoaste.Crede-ma.chiar te cunosc.
xoxo>
Scuze.Primul raspuns nu a fost destul de plauzibil.Denisa nu cred ca ti cu adevarat la... In el ai gasit doar razbunare, nu te lasa dusa de val.Sti ca esti fata desteapta si ca nu trebuie sa te incurci cu sentimentele, asta-ti spuneam mereu.Ai grija de tine si ne vedem :*
papaa :*
Si cica baietii sunt fustangii si golanii.(si toate cacaturile alea)...
scapa de unu rapid... pune. te in locul prietenului tai. tu cum te.ai simti daca ai stii ca prietenul tau de 5 luni mai are o prietena...
i. ti urea sa il alegi pe baiatul care i. ti place si la 2 zile sa. ti dea papuci...
bafta
Eu zic ca ar trebui sa le zici la aman2 ca vrei o pauza si sa dispari pur si simplu si atunci ai sa vezi de cine o sa iti fie tie dor mai mult...sau atunci ai sa vezi care va tine mai mult la tine...adk te va cauta mai mult
Daca intr-adevar l-ai iubi ENORM pe acel tip, nu i-ai fi facut asta din moment ce el nu ti-a gresit tie in acest mod, renunta la unu din ei, eu zic sa alegi sa ramai cu cel cu care te simti tu mai bine, fa o comparatie intre am2 si vezi care e mai potrivit pentru tine, sper ca te-am ajutat...succes! :*:*
Ei bine.eu zic sa stai cu cel care se comporta cel mai frumos cu tine, care nu are ganduri rele