| kitty_8919 a întrebat:

Am o problema sunt disperata...si imi este frica.In seara asta am facut sex cu partenerul meu si sunt in timpul menstruatiei de fapt in ultimele zile. mi-e frica sa nu raman insarcinatacryingcryingcrying. stiam si eu ca nu este indicat si este riscant dar am facut-ocrying ...deci pot sa raman insarcinata?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, dar riscul e mic, cam 5%.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, poţi să rămâi însărcinată. Şi poţi să faci şi o infecţie dacă nu aţi fost atenţi la igienă. Sansele sunt mici, dar există. Fă un test de sarcină după 21 de zile de zile de la contact şi nu o mai face neprotejat dacă nu poţi avea un copil.

| ÅñdRa a răspuns:

Mai ca sa fi sigura ia-ti pilula dea doua zi

| adi4ever a răspuns:

Da poti

| kitty_8919 explică:

Si am uitat sa zic s-a terminat in minecryingcryingcrying

| kitty_8919 explică:

Nu stiu ce mi-a venit... el a insistat mult si nu am putu sa refuz.cryingcryingcrying

| Denisse_8813 a răspuns:

Chiar ca problema! Daca ai un ciclu regulat pana in a 9-a zi a ciclului nu prea ramai insarcinata! Putea totusi sa faca si el un mic efort si sa termine afara macar! Daca erai in acea perioada asta nu inseamna ca nu trebuia sa te respecte si sa-si ia o masura de precautie in plus... Trebuie sa aveti mai multa grija! Asteapta si tu cateva zile si poti face totusi un test de sarcina ca sa vezi sigur!

| Denisse_8813 a răspuns:

Are dreptate si Lora intr-un fel... dar sincer eu nu prea te-as sfatui! Aceste pastile contin o cantitate foarte mare de hormoni! Este ca si cum ai lua mai multe anticonceptionale odata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baii da de ce iti este frica? daca esti insarcinata? faci un copil. tie frica de un copil? ce poate sa-ti faca? fiindca e atat de micut si de gingas, e moale si dragalas ca iti vine sa-l mananci.cum sa-ti fie frica de asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu este indicat să ai raporturi sexuale în timpul menstrei deoarece te poți contamina foarte ușor cu o infecție.
Nu rămâi însărcinată, riscul este zero deoarece erai în timpul menstrei iar o femei nu poate avea ovulație în timpul sîngerării lunare și ovulația nu începe imediat după oprirea menstruației, clar?
Sărbători fericite și protejează-te, este cel mai bine așa.
Numai bine.
Pa, pa.