Vorbesti cu el, hai ca nu e greu. Du-te la el si deschide gurita. Spune-i ca il placi, chiar daca deja stie spune-i din nou. Apoi intreaba-l ce simte pentru tine iar de aici totul depinde de el.
Nu mai sta după băiatul ăsta, oricum nu va merge, nu deocamdată. Este nehotărât, nu ştie ce vrea, mai trebuie să se maturizeze.Eu zic să incerci să fi cu altcineva, şi pe el il vei uita. Dacă tot spui că şi el te place, atunci când te va vedea de mână cu altul posibil ca sentimentele lui faţă de tine să se amplifice. Oricum, nu trebuie să alergi niciodată după un băiat.Să ai grijă de tine, te pup.
Eu zic sa incerci sa te bagi tu in seama cu el daca el nu face primul pas fal tu si in caz ca observi din comportamentul lui ca nu te vrea il lasi, dar exista si posibilitatea sa ii placa de tine
merita incercat
funda?:X
Sunt baiat simi plac fetele mai directe care vin in fata mea si imi spun ce simt si ma saruta
Serios?!?! din prima?( vin la baiatul de care imi place si zic : te plac, acum saruta.ma..sau daca nu sar eu pe el? si daca ma da jos si ma fac de ras a? ca poate el nu ma place.)
Eu sunt baiat si normal ca-mi place sa sara o fata si sate sarute parerea mea
Da da' eu ma referam in general. si daca vine la tine o *** vai de mama ei. ce faci?
Daca vre ea hai la mine acasa ma duc la farmacie si o intreb ce fel de prezervative sa cumpar
Pai. esti destul de mare? ce fantezii bai nene!:O
linarkfts întreabă: