| AlexTheBestBoy a întrebat:

Am o problema, sunt nou asa ca sper sa ma ajutati.
am 17 ani, sunt in clasa a 11-a si de curand m-am indragostit de un baiat(si eu sunt baiat). ei bine ne-am intalnit la o petrecere, am vorvit si chesti de genu si ne plavem acum ff. mult.nu m-a facut nici o data dragoste sau prosti cu el.eu simt ca e dragostea mea adevarata si nu partenerul meu de sex.mentionez ca el are 24 de aniparinti mei sau suparat pe mine si au spus ca nu il vor lasa sa calce in casa lor, eh da nu-mi pasa.nu vreau sa plac de acasa sau ceva de genu, dar vreau sa fiu fericit.nu-mi pasa ce crede nimeni despre mine, dar vreau totusi sa aflu pareri pentru. ca eu sunt mai curios de felul meu.
am niste intrebari:
1. sunt gay?
2. pot sa raman crestin?
3.cum pot sa le demonstrez parintilor mei ca intre noi nu el decat dragoste si nu altceva.
4. voi ce credeti e bine ce fac?
sa stiti ca mei mi-e frica de Dumnezeu si de parinti pentru.ca stiu ca-mi vreau numai binele, dar il iubesc pe tipul asta(radu)si vreau sa nu se termine asa.nu-i corec, e dragoste adevarata nu bataie de joc.

22 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Sunt atatea fete pe pamantul asta laughing) Gaseste-ti o fatawinking

| DenisaMetal a răspuns:

Heloo revino-ti bai.Ai nevoie sa consulti un psiholog

| SăcsyLlamă a răspuns:

1. Da, esti gay.
2.Nu cred.
3.Cum naiba sa le demonstrezi la parintii tai ca esti gay? Eu zic ca mai bine ii asculti.
4.Nu.

| Gabriella_1938 a răspuns:

Ceea ce pot sa iti spun eu este ca :
1. Sa iti cauti o fata care sa te iubeasca sincer
2. Probabil treci printr-o faza proasta si poate ca de asta ai impresia sa iti place de acel baiat
3. Si totusi eu nu cred ca acel baiat este atras de tine, sau cine stie intreaba-l daca simte ceva pentru tine.
4. Chiar daca va iubiti intotdeauna veti fi judecati de ceilalti ( stii doar cum e gura lumii)

| Loryoficial a răspuns:

MOARTE HOMOSEXUALILOR! nu mai pune intrebari din astea stupide si du-te urgent la un psiholog!

| Molly1 a răspuns:

Sfatul meu: Du-te la un psiholog laughingrolling on the flooroh go on

| iulyan a răspuns:

Foarte interesant.credeam ca va iubiti ca prieteni buni,,, dar...
sa raspund la intrebari
1. da foarte probabil esti gay, dar daca te atrage si o fata s-ar putea sa fii bisexual
2.nu prea, dar cum ai zis, poate nu-ti pasa.
3.foarte greu mai ales daca sunt incapatanati si sunt pacifisti.
4.nu prea pentru ca nu ii logic sa fie ralatie intre persoane de acelasi sex, dar daca tie iti place SII SI LUI, atunci GO ON!

asta e. faci cum simtitongue

| Domyno a răspuns:

Pfff ce dilema.
1. Da esti, adica banuiesc ca si tu stii asta.
2. Niciodata nu am incercat sa aprofundez in discutiile de acest gen, pentru ca mi-e teama de ce am sa descopar... deci nu stiu sa-ti raspund.
3. Da parintii... fiind un caz "mai special", Zi ca ei si fa ca tine... altceva nu stiu ce sa-ti zic.
4. Bine, precum si normal e un termen relativ... adica stiu ca nu poti sa iti schimbi orientarea sexuala, asa dintr-o data; de curiozitate, lui i-ai marturisit ca-l iubesti?

| Ambrus a răspuns:

Bravo. Tine-o tot asa! rolling on the floor

| Geocap a răspuns:

1. da esti sigur
2. sigur ca nu
3. nu poti si nici nu vei putea vreo data
4. ce cred eu ca e bine sa faci hmm... cautati o fata si fii si tu ca toti ceilati baieti ca asa e frumos

| Fan7a a răspuns:

1. da (esti 100% daca faci si s-x cu el)
2. nu PREA
3. vorbeste cu ei
4. NU in nici un caz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsuri :
1.)esti gay, atat timp cat ai sentimente de dragoste fata de un baiat, si esti si tu baiat.
2.)-
3.)mai bine credei pe parinti, ca ei iti vrea numai binele.
4.)NU E BINE CE FACI. Gaseste-ti o fata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intretine relatii cu el pe ascuns
zii ca iti place de el nu il lasa sa spuna nimic si sarutal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...atata timp cat crezi ca un baiat e dragostea ta adevarata e cam rau ...esti gay si da daca nu va casatoriti nu o sa se ajunga cred la asa ceva. iesi cu o fata daca e fa-o doar pentru parinti chiar daca nu o placi. nu stiu nu esti primul care face asta deci nu e chiar atata de grav fa ce crezi daca thu continui sa-l iubesti sau nu tu hotarasti nu noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti neaparat gay daca nu vrei sa faci dragoste cu el, poate ca simti nevoia de un prieten. daca esti gay poti fi crestin.parintilor e greu sa le demonstrezi ceva la varsta asta... demonstreaza-le ca esti responsabil si serios.la varsta asta nu ai cum sa stii daca este dragoste adevarata si chiar daca e o sa mai ai vreo 5-6 adevarate in viata asta. iubeste si lasa vita sa-si urmeze cursul si vezi tu pe la 40 de ani ce o mai fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca chiar il iubesti si va intelegeti bine ramai cu el indiferent de ce spun oamenii astia limitati mentalhee hee fiecare are dreptu sa fie fericit in felu in care vrea, nu in felu in care judeca societatea ca e corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, as vrea sa te incurajezbig grin, dar
1) din cele spuse pari a fi gay, dar daca nu faci sex poate nu esti, poate e varsta si exista tentatie, vrei sa vezi( eu zic sa te combini cu o fata )-> trebuie` sa. ti placa si fetele adica Doar fetele
2)gay/homosexualii sunt impotriva lui Dumnezeu
3)mai baiete Dumnezeu a lasat femeia si barbatulhappy adica ca ei 2 sa se iubeasca, ceea ce faci tu este o anormalitate
4)nu, nu este bine ce faci.

| Costel95 a răspuns:

Poi depinde ce dragoste ai fata de el. Daca il iubesti, pentru ca vrei sa faci anumite lucruri cu el care nu plac lui Dumnezeu nu e bine. In schimb daca il iubesti pentru ca Isus a spus sa ne iubim aproapele si te orgi pentru el... e altceva. (am adaugat si ca te rogi pentru el pentru ca ai intrebat daca poti fi in continuare crestin, cred ca totusi ai o relatie cu Dumnezeu s-au ai avut.)

| Broscuta a răspuns:

1.Nu stiu daca esti gay totusi, ai avut si prietene[fete]?
2.Normal, nu stiu de ce toti oameni leaga acest lucru de orientare
3.Depinde ce fel de parinti ai, daca ei accepta faptul ca esti gay sau nu.
4. Daca crezi cu adevarat ca ceea ce simti e real, ca chiat il iubesti, da e bine, sunt sentimentele tale.

| luiza_5901 a răspuns:

Esti gay toata ziua rolling on the floor

| pok a răspuns:

Sa nu scapi sapunelu' laughing

radem si glumim... da chiar nu e bine ce faci... tie ti se pare normal?(stai si gandeste. te un pic)

nu cred ca nu gasesti o fata care sa te placa si pe tine si iti garantez ca o sa fi mult mai fericit alaturi de o fata decat de un baiatwinking

succes