| CristinaCtC a întrebat:

Am o problema super penibila, zic eu. Sunt intr-o relatie la distanta ne vedem doar vara. Totul era super ok pana acum 2 luni. Vorbeam mereu wapp, facebook, skype. Acum nimic. Deja m-am plictisit sa incerc sa scot ceva vorbe de la el. A trecut o luna si n a zis nimic laughing Dar nici eu, iar cand i-am dat msg a dat seen si n a raspuns.
Inainte, cand nu eram impreuna, era aceeasi chestie ca nu vorbeam si daca nu l vedeam cateva luni imi trecea dorul ..Si apoi vara era perfect normal, mesaje non stop, chestii trestii.Nu inteleg, de ce nu imi vorbeste?
Sincer si eu m am cam plictisit de relatia asta asa snoaba, nu stiu. sfaturi? Ce sa fac? thinking Funda.,.

Răspuns Câştigător
| Ceva123 a răspuns:

Pot sa contrazic asta...
Asta nu a fost iubire ci joaca cel mult si evident.
Chiar daca aveti relatie la distanta, increderea care cred ca ar fi trebuit dezvoltata nu e aici din moment ce nu stiti ce sa mai ziceti si v-ati plictisit unul de celalalt.
Relatiile la distanta sunt rare mai ales la numar si durata.
Sunt intr-o relatie la distanta de 3 ani si m-am vazut o data de Craciun cu el.
Sfatul meu: Daca nu-ti convine/convenea totul puteai sa o rupi frumos si sa gasesti pe altcineva, dupa parerea mea astfel de relatii sunt pentru cei puternici din punct de vedere spiritual si sentimental.
In fond... iubirea nu tine de trup ci de suflet.
O zi buna! happy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce e departe nu merge, ocupate de alte treburi nu de plictiseala relatiei

| Aasdfghj a răspuns:

Daca te-ai plictisit de ce nu ii spui? Vrei sa ii spunem noi sau? Relatiile la distanta nu merg. Sunt foarte foarte rare cele care merg.

| kyliejenner a răspuns:

Gaseste-ti un prieten din acelasi oras.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Ochii care nu se vad (de aproape) se uita. Uita-i si tu. cauta altii mai aproape de casa.

| Corsi a răspuns:

Relatiile la distanta nu merg cum ai vrea tu.
Poate a gasit pe altcineva sau poate avea treaba. Mai bine il suni si il intrebi ce se intampla. Gaseste si tu pe altcineva. Nu merge asa.

| Melissa_Claudia_2000 a răspuns:

Eu zic ca s-a plictisit si el de tine si nu stiti cum sa scapati unul de altu.
De cand i lumea facuta ochii nevazuti se uita. ( dupa alta/altu).

| edy1313 a răspuns:

Am avut si eu ceva de genul si nu a durat mult+