| Latusca a întrebat:

Am o problema TPU, duminica seara am iesit in club si m-am apropiat de un baiat pe care-l stiu de ceva timp...ne-am sarutat am dansat si am impresia ca e exact ca mine,la tot,radem la aceleasi glume,avem aceleasi gesturi, M-AM INDRGOSTIT! Ce ma fac? eu am 17 ani si el 23. El e prieten bun cu verisorul meu si i-s spus ca eu sunt pustoaica si ca ii e frica sa nu fac asa si cu alti baieti,a zis ca ma place, dar nu e sigur pe ceea ce simt eu, cum sa procedez?

4 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Îi dai ocazia să te cucerească din nou, e simplu. Cheamă-l la o plimbare sau la o cafea caldă (dacă-i tot aşa frig ) şi vezi cine e cu adevărat.

Succes.

| AliGab a răspuns:

Ai grija sa nu vrea sa te manipuleze. Vai tu saracul de unde atata nesiguranta. Vrea sa ii sari in brate de la prima intalnire? Lasa-l sa lupte daca vrea sa fie cu tine, nu sa dea vina pe tine ca "nu e sigur" pe ce simti tu. Succes

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul e la vasrta cand trebuie sa strabata cat mai multe cearsafuri, nu te astepta la romantisme, el vrea sex, daca crezi ca nu ii poti oferi sex, mai bine retragete

| RAY a răspuns:

Ce sa procedezi ce ai vrea la 17 ani casatorie? faceti sex si gata ca doar de aia sta cu tine ca doar nu e asexual