| IloveJustinBieber_6148 a întrebat:

Am o problema uitati la inceput imi placea justin dar acum incep si eu sa imi dau seama ca am o problema cu asta sunt din ce in ce mai "obsedata" de el...adica daca trec mai mult de 5 min. si nu il vad parca mi se face dor de el adica odata am inceput sa plangdupa elin ora de istorie si fac istorie cu directoarea a da si in ore tin o poza cuellanga mine sa nu innebunesc si mai presus nici noaptea nu mai pot sa dorm fara sa il aud adica daca mi se stinge telefonul in toiul noptii ma trezesc si nu adorm pana nu il aud iar si tot felul de chestiidinastia...deci ce ma sfatuiti avand in vedere ca am12 ani?

17 răspunsuri:
| C8ilu_8718 a răspuns:

Fara rautate, dar iti recomand sa mergi la un psiholog, sau incearca sa uiti de el umplandu-ti timpul cu alte lucruri... sper ca te-am ajutat.

| Andruska_4790 a răspuns:

Hmm.eu cred ca e decat o chestie pe care tu ti.o impui singura.incearca sa te gandesti.sa iti spui in gandul tau ca nute intereseaza de el. daca nu functioneaza.inseamna ca ai facut o pasiune pentru el sau mai rau o obsesie.

| lory_9422 a răspuns:

Offf...e obsesia de 12 ani pentru staruri si eu am avut asta pentru hannah montana si acum am 13 ani si mi-a trecut o sa fi obsedata de el cam 1 an.va trece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune mă?
Fă-mi o vizită, tu adu numai gloanțele, arma o am eu.

| TheSpecialOne a răspuns:

Eo cand il vad/aud pe fraieru asta imi vine sa ma duc pe lume sincer. nu stiu ce vezi la ellaughing

| AnaisC a răspuns:

Normal ca ai 12 ani, nu mai trebuia sa precizezi, de la 15 ani in sus creierul se mai dezvolta,ma rog la cei cu oleac' mai multa materie cenusie se dezvolta mai devreme da' la fanii Gaybar'ului e invers.
Stii ce zic eu?:>
SINUCIDE-TE
Tu scapi de obsesie, noi scapam de o copila absolut tampita, lumea scapa de...nimic ca presupun ca nu facei nimic important pe pamant:-?
asa ca trage si tu concluziile,mori, dupa ce facem noi revolutie il omoram si pe el si va intalniti in rai:X
Pardon, in iad. Oamenii tampit si criminalii de urechi merg in iad
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com

| KellyK13M a răspuns:

Cel mai bine in loc de Justin asculta Selena gandindu-te ca e iubita lui Justin si usor, usor o sa uiti de Bieber...

| Tasya05 a răspuns:

Buna! Si eu am acceasii problema! Dar tu estii mai rau ca mine big grin
Decii...Nu trebuiee sa ii ascultii pe altii! O sa iti treaca obsesia asta. Decii.Asta o sa iti treaca cu timpul cand o sa crestii.
Si eu am tot 12 anii si dorm cu poza lui sub pernalaughing)laughinglaughinglaughing
Deci nu te igrijora iti va trece! Ca doar nu o sa ramai asa toata viata!laughing Si asculta-ma bine. Nu incerca bruscc sa renuntiii la ell! Iti vei face mai mult rau! Nu asculta parerea lui C8ilu nu trebuie sa mergii la psiholog laughing. Asta nu e o cauza de merss la psiholog happy
Si bahh lume voi suntetii tampitii? Ma refer la Andruska. Cum sa potii ra renuntii dintr-o data la un o pe care il iubestii enorm? Cum il iubeste ea pe Jusss
Doamne.Ganditiva inainte sa datii comentarii!
Bafta IloveJustinBieber.APP nu ejtii singura! Si eu sunt la fel si sunt multe fete asa in toata lumea asa ca nu dispera crezand ca esti singura! Majoritatea fetelor intre 11 si 15 anii sunt obsedate de Justin!:X:X:X
Aaa si WarAndRiot e un idiot handicapat! Cum sa te sinucizii laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinghappy. WarAndRiot e decat un cocalar care vrea sa isi bata jocc de altii! Lasal pe el sa se duca sa isi asculte manelele laughing

| Andrei32133 a răspuns:

Nu stiu ce vazi la nu zic cum ca dupa ma injuri da e un preafut cu masca actoru asta dai masca jos si vezi cine e de fapt ca e un mincinos ce face fetele sa fie obsedate de el si + are iubita

| PinguinuL a răspuns:

Saracuta de tine... oricum nu ai sanse la justin lui ii plac baietii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt, WarAndRiot este o ea.
Eu am 14 ani și sunt obsedată de... Nightwish, Breaking Benjamin, Skillet, Evanescence etc. Așa e bine?

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Pinguinul,lui nu ii plac baietii ca daca i placea baietii nu mai statea cu selenalaughingiar tu Ilove you justin.du-te la un psiholog...si eu eram o data asa.nu zic ca nu mai sunt dar doar ascult muzica lui ca e tarestraight facesi eu il iubesc dar ma gandesc ca nici una nu are sanse la eltonguetonguetongue

| PinguinuL a răspuns:

@fluffy angel nu stiu si nu ma intereseaza cu cine sta el in ochii mei tot "vesel" ramane ...si nu nu am nimic cu oamenii gay laughing dar cu gayber am.

| AnonimuXYZ a răspuns:

Sfatul meu: incearca sa asculti alti artisti, alte genuri de muzica. o sa realizezi cat de multi sunt mult mai buni decat justin. cu cat o sa asculti mai multi, cu atat mai bine, crede-ma. iti vor placea atat de multi incat aproape o sa il uiti. partea buna e ca vor fi atat de multi incat obsesia nu mai poate aparea din nou laughing. in rest, pe langa "tratamentul" pe care ti l-am spus, poti lua si alte "pastile": mergi la un film cu prietenele, iesi in parc, mergi undeva, distreaza-te, fa-ti sute de poze in cele mai tampite ipostaze(vorbesc fff serios, uneori, daca razi mult iti face bine), iesi in oras, etc. succes.

| kidrauhl926 a răspuns:

Si eu eram la fel (dar nu ca tine) dar totusi nu incerca sa renunti brusc la el fiindca nu poti o sa te determine o data si o data un modtiv sa renunti la el probabil ai vise cu elbig grin dar eu am uitat de el de cand sta cu selena l-am uitat (aproape)dar numai st la fel nu asculta de alti pup

| Sky_6013 a răspuns:

Aveam aceeasi varstaraised eyebrows.Eu de ce nu sunt obsedata raised eyebrows?
In fine...deci
1) incearca psihologul
2)Asculta si tu alta muzica
3) Gasesti altul dupa care sa fi obsedata!
si un mic sfat : ce a zis cealalta fata obsedata de el nu e adevara. Poti consulta un psiholog si itit va da sfaturi pentru a iesit din CRIZA DE IDOLATRIZARE A LUI BIBERON
O zi buna.

| śŇŇŇiKeŘś a răspuns:

Saraca de tine.Iti distrugi urechile.Muzica lui e mai rea decat drogurile, tutunul si acoolul.Mi-e foarte mila de tine deoarece o prostie mai mare ca ce-am citit acum nu am mai vazut.
Dupa ce am citit asta am doar doua cuvinte pentru tine:Suge-o