| Piti1234 a întrebat:

Am o problema urgenta! Am facut sex cu prietenul meu si eram la ciclu(crezusem ca s-a terminat,mai curgea foarte foarte putin) si s-a rupt prezervativul la cateva minute, dar nu a ejaculat.intre timp am descoperit ca nu mi se oprise ciclul, si acum inca sunt la menstruatie.
E vreo posibilitate sa fiu insarcinata?

Răspuns Câştigător
| doc69 a răspuns:

La ciclu se elimina ovulul nefecundat, cauta pe net metoda calendarului --metoda contraceptiva..si o sa vezi ca ezista o perioada de pauza pana apare noul ovul dupa ce a fost eliminat cel dinainte..deci spermatozoizii nu aveau ce sa fecundeze in cazul tau, ergo, nu aveai cum sa ramai insarcinata.

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, dar una foarte mica. Daca ai menstruatii regulate si erai in primele 5 zile ale ciclului menstrual (fiindca nu ai precizat), riscul este infim.

| Piti1234 explică (pentru Brigaela):

Nu il am regulat, dar aproximativ... ultima oara mi.a venit pe 19, si luna aceasta tot pe 19. Iar ce am povestit, s.a intamplatieri, pe 23

| Brigaela a răspuns (pentru Piti1234):

Neavand menstruatii regulate, riscul este ceva mai mare

| IloveME a răspuns:

Nu,de vreme ce menstruatia inca exista!
Fa un test peste 2 saptamani, ca sa nu mai stai in griji!

| mona a răspuns:

Nu exista posibilitatea sa fi insarcinata

| Cronki a răspuns:

Nu!
In primele 2 zile dupa menstruatie noul ovul inca nu este format!

| Azµre a răspuns:

Da poți fi însărcinată! Faci un test de sarcină!

| Geniuss a răspuns:

Nup

Răspuns utilizator avertizat
| cicika a răspuns:

Nu te nelinisti pentru ca nu e nici o posibilitate cum poti sa fii insarcinata daca nu a ejaculat!

| Ekim a răspuns:

Nu.nu cred, dar oricum ar fi mai bine sa faci un test.

| qLimButza a răspuns:

Nu este nici o posibilitate ca tu sa fi ramas insarcinata, insa data viitoare cand se va mai intampla asa ceva aveti si voi mai multa grija, pentru ca nu sti nici-o data cand pot aparea sansele de a ramane Insarcinata...
Funda?