| Anonim900 a întrebat:

Am o problema urgenta.Sunt fata, am 17 ani, mi-am inceput viata sexuala acum cateva luni.De o luna ma confrunt cu o problema, din punctul meu de vedere, majora.Am avut dureri la urinat, si sangerari foarte scurte.Am luat pastile si acestea nu au mai aparut o perioada.Asta pana acum 2 zile cand am avut un contact sexual cu prietenul meu, si am observat ca am sangerat foarte putin.Ieri,un alt contact sexual, insa sangerarea a fost abundenta, ca la menstruatie, s-a produs dupa 2-3 ore de la contact si tine si pana la momentul de fata.Sunt foarte ingrijorata. Tin sa mentionez ca menstruatia am avut-o acum 2 saptamani, imi vine o singura data pe luna, la o zi-2 intarziere.Prima data m-am gandit la sarcina, dar presupun ca sangerarile nu apar la scurt timp.As vrea sfaturi, va rog.La ginecolog nu prea vreau sa ajung.

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Trebuie sa mergi la ginecolog pentru un consult, poate fi o rana sau un polip, nu avem noi cum sa te ajutam.

| answer a răspuns:

Termina cu prostiile de copil. Cand ti-ai inceput viata sexuala trebuia sa te gandesti la riscuri si responsabilitati! Dupa mine, i-as spune si mamei; lasa rusinea si tot si mergi la ginecolog, ca nu poti sti ce este; dac a nu te duci, poti sa ajungi la altele mai grave, cum ar fi infertilitate! Nu te joci cu asa ceva;
Daca mai ai inca prietene care nu si-au inceput inca viata sexuala, sa le sfatuiesti ca asta implica responsabilitati enorme si sa fie pregatite pentru astfel de situatii.
Du-te la ginecolog, nu mai sta asa! E clar o problema ce nu poate ramane nerezolvata; nu mai lua pastile si niciun tratament fara reteta! Asta e cel mai bun sfat pe care l-ai putea primi! Bafta si sanatate!

| BlancaFantasma a răspuns:

Anomim900 cel mai bine ar fi sa-i spui mamei tale sau cuiva in care ai mai multa incredere, ce ti se intampla.eu habar nu am care ar putea fi problema ta, nu ma prea pricep, desi am 18 ani.trebuie sa mergi la ginecolog cat mai repede.e rusinos, dar asta ehappy

| liviu42 a răspuns:

Tu te joci cu sanatatea ta? Mergi la ginecolog acolo se trateaza, nu aici.

| Delia_7017 a răspuns:

Ai grija sa nu faci hemoragie, deoarece e posibil ca el sa-ti fi rupt himenu altfel, nu stiu cum sa-ti explic.adica l-a rupt pe margini nu in mijloc...mai bine du-te la ginecolog, du-te singura, fara sa stie a tai.stai linistita ca doctorul nu te judeca! Griji de tine~

| Cici_6929 a răspuns:

Cel mai bine e sa consultzi totusi un ginicolog ca nu e gluma

| Anonim900 explică:

Dar sunt sanse sa fiu insarcinata?