| reginik7654 a întrebat:

am o problema va rog ajutati-ma : sunt bisexuala am 15 ani si imi place foarte mult de o fata din clasa cu mine ce pot sa sac sa-i atrag atentia, sa pot fii cu ea? va rog

14 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Draga mea, eu cred ca te poti multumi si cu un baiat!
Bafta!

| wildthing a răspuns:

Trebuie mai intai sa ii devii o foarte buna prietena, fara sa ii spui sau sa o lasi sa inteleaga ce simti pentru ea. Trebuie sa ai rabdare, iar dupa un timp, cand simti ca prietenia e destul de solida, ii faci o marturisire cu lacrimi in ochi. Chiar daca nu te va accepta ca iubita, ai toate sansele sa faci macar o data sex cu ea (mai bine decat deloc) cat timp e confuza si nu stie exact ce vrea.

| shtephie a răspuns:

Draga mea, stiu ca baietii din ziua de azi sunt f imaturi...etc etc, dar printre ei mai sunt si exceptii, mai bine asteapta sa gasesti un baiat calumea laughing Lasa prostiile laughing

| Marijuana a răspuns:

Gandeste`te ca poate ea nu are aceleasi orientari sexuale ca tine, deci nu poti face nimichappy

Ai grija de tine, si incearca sa ramai la un baiat... ti-ar fi mult mai usor

| anaid a răspuns:

Asa si cum ti-ai dat seama de asta?laughinglasa`ti draq prostiile atatia baieti buni si tie iti plac fetele?laughing ce te face sa crezi ca o sa iti dea atentie nu toate au mentalitatea ta idioata laughing

| Mousie a răspuns:

Acum 7, 8 luni una dintre prietenele mele cele mai bine a inceput o rel cu o fata. deci acum e bisexuala. A mai avut rel cu baieti inainte. Cu unu a stat 4 ani. Asa s-a intamplat de s-a certat cu toata lumea, nu mai are nicio prietena, inclusiv nici pe nime. Innebunise in ult timp. Nu merg astfel de relatii. Gandeste-te la parintii tai, s-ar imbolnavi de suparare daca ar afla. Nu le fa asta! Esti prea mica sa-ti dai tu seama ca esti bisexuala!

| Sice a răspuns:

Eu cred ca colega ta e draguta si ca ai vrea sa fii ca ea, dar ma indoiesc ca esti bisexuala la 15 ani. E imposibil practic vorbind nici nu cred ca ai facut sex si esti bi? hai sa nu ne cacam pe noilaughing
Revino-ti fetitawinking

Răspuns utilizator avertizat
| aripifrante a răspuns:

Ce id ai da-l incoace si eu sunt bitongue

| ecstasy:* a răspuns:

Haha ce gluma buna
laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughing ai de capu meu copii din ziua de azi serios nu zic eu ca as fi mai matur desi am doar 16 ani dar voi serios acum ce vedeti asa frumos ca sunt "bi" a draq lumea asta azi maine sunteti ''tri'laughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la neurologie la control

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti toti niste homofobi ignoranti, draguto, crede-ma ca si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare cu a ta. Sfatul meu sincer, incearca intai sa te documentezi daca are si ea catusi de putin astfel de inclinatii, daca nu...nu stiu. Lumea e un loc ostil, va trebui sa mai cauti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:X:X ador bisexualele :X:X

| papucel1234 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te apropii de ea subtil si sa o intrebi daca are probleme cu LGBT iar apoi daca vezi ca are o stare mai naspa cand deschideti subiectul evita l si tu, o sa iti treaca