Iubito stai calma, toti baieti inseala! Dar in cazul tau nu te inseala, el doar o tine pe fata aceea ca sa o buleasca. Poate nu vrea sa iti vorbeasca si tie despre sex pentru ca o sa crezi ca vrea sa te tina doar pentru asta. Dar nu este asa. Ai incredere in el, in ziua de astazi este foarte greu sa gasesti un baiat care sa iti placa si sa te placa, gestul ca ti-a spus este foarte bine, altii ascundeau. Ai grija de tine. Te pupa Miha! Fundita?
Nu prea buna...credema! nu e bie ce a facut mai ales si sa-ti mai spuna a vb cu ea despre asa ceva...
baietii astia cateodata iti vine sa-i... x-(
Sunteti pline de gelozie, relax!
pur si simplu vrea si el sa discute liber cu cineva si poate ca ii e teama sa vorbeasca cu tine sa nu percepi tu gresit si sa crezi ca el numai asta vrea de la tine. In schimb, nu ti se pare oke in afara de tine ca iubita sa mai aiba cateva prietene bune? Doar prietene...
Poate el doar se intelege bine cu acea fata... nu trebuie sa devi paranoica...
Sincer eu sunt de alta parere decat restul. Ia gandeste-te tu, ti-ar fi convenit daca ai fi aflat de la altii si nu de la el? Eu cred ca lui ii este aiurea sa vorbeasca, cu tine despre sex asa ca a gasit-o pe ea. Nu stiu la ce se referea prin acel ceva, insa daca vrei sa afli vorbeste cu el...
Daca nu iti poate spune tie ceva despre sex, daca va fi momentul sa o faceti, cum va fi? intreaba`l ce il deranjeaza la tine si de ce nu poate discuta cu tine lucrurile astea. daca nu primesti un raspuns favorabil. nu stiu daca relatia ta va merge. bafta :*
Poate doar o considera o prietena buna probabil si tu te intelegi bine cu un baiat, pe langa prietenul tau. Daca ar incepe sa vorbeasca, cu tine despre sex ai putea crede ca insinueaza ca asta vrea sau ca e obsedat. Nu trebuie sa fii unica nu care se intelege:*