Nu trebuie sa te intereseze de grupul ei de prieteni. Daca o placi, ma rog, o iubesti, trebuie doar pe ea si sa nu iti pese de cei din jur. Intalneste-te odata cu ea si spune-i ca o placi, nu ca o iubesti, pentru ca ai putea sa o sperii urat asa. Bafta multa si La multi ani!
Aveti o viata destul de diferita sa zic așa. Dar important intr-o relatie este să vă intelegeti nu sa fiti amandoi populari sau sa va intelegeti cu prietenii fiecaruia. Oricum fi si tu mai indulgent, cine știe poate intr-un final o sa te intelegi cu prietenii ei, fiecare om are o parte buna, incearca sa vezi numai aceea parte, iar pe cea rea s-o evidentiezi numai cand trebuie (adica sa nu-si bata nimeni joc de tine). Mie mi se par cele mai dragute saruturile "ca in filme" adică....sa nu fie programat. O inviti la o iesire si incerci s-o săruti. Uită de clasicul vrei sa fi cu mine?". Asta e cel mutin parerea mea. Iti urez bafta!
Cand aud cuvantul asta popular imi vine sa ma urc pe pereti, deci in ziua de astazi un om "popular" e acela care iasa in evidenta prin prostia s-a, fiindca asta place celor de langa ei..Sa ma contrazica cineva daca nu e asa, iesi la un suc sau film si rezolvi problema cu o discutie.
Prieten,prietenel,prietenas.Parerea mea(ca fata)ar fi sa ii spui sincer:"Georgiana, te iubesc."Si am incheiat subiectul. Orice numea ar avea nu conteaza. Fetele vor sinceritate de la voi, baietii!
Succes