Eu zic ca nu trebuie pus accent pe fizic atat de mult. Ce conteaza cum arata din moment ce va intelegeti bine?
Ce preferi: sa ai o relatie cu tipul asta care, fizic, nu e tocmai pe gustul tau, dar cu care stii ca te intelegi de minune, poti vorbi deschis fara nicio inhibitie, stii ca exista comunicare, te respecta, e totu ok, decat sa fii cu celalalt, care "arata bine"? iar in afara de faptul ca arata bine, ce mai stii despre el? ca e un nesimtit? ce te face sa crezi ca te vei intelege mai bine decat cu celalalt? la ce bun sa ai o relatie cu cineva care fizic e ok dar psihic e varza? "relatia" aia nu ar dura mult. In schimb, celalalt stii sigur ca iti convine, cu el poti avea o relatie stabila si de lunga durata. Si stai linistita, ca daca incepi o relatie cu el, vei incepe sa-l gasesti atragator si fizic, si vei aprecia mai mult ce are pe dinauntru, pentru ca frumusetea e trecatoare!
in concluzie: nu conteaza ambalajul, ci continutul. Sfatul meu e sa ramai cu cel care nu iti place cum arata.
Ai grija de tine!
Te pup :*
Salut!
Acum eu iti voi spune sa il alegi pe primul, pentru ca intre voi este o relatie ceva mai avansata fata de relatia pe care o ai tu si cu tipul nr. 2.
Dar, daca vrei sa il alegi pe al doilea, atunci apropie-te de el prin activitatile voastre comune, sau prin muzica. Dar daca e nesimtit, atunci nu o sa-i pese de tine.
Primul tip pare de-treaba. Dar cred ca cel mai bine ar fi sa faci tu primul pas, apropiindu-te usor de el.Gandeste-te ce lucruri in comun aveti voi si profita din plin de ele.
Apoi, daca tu si tipul nr. 1 aveti prieteni comuni, ei pot pune o vorba buna pentru tine, dar nu mereu, ci ocazional, cam la 5-6 zile. Daca folosesti metoda cu prietenii, atunci sa nu pui acelasi prieten sa zica despre tine.Ar fi bine sa ii rogi prietenii cu care se intelege el cel mai bine sa faca asta pentru tine, dar trebuie sa fi sigura ca ei isi vor tine gura si nu ii vor spune prima data cand il vad:,, uite lui X ii place de tine si m-a rugat sa pun o vorba buna pentru ea''Nu la prieteni dinaia ma refer.
Dar oricum ce-ti spunem noi conteaza doar 30% din raspuns.Restul de 70% din raspuns ti-l va oferi inima.
Take care!
Eu ca cea mai buna prietena a ta,:* te sfatuiesc sa ramai cu denis.deoarece...cred eu ca va potriviiti.Sunteti amandoi nesimtiti kiki e mai timid iar denis ar fac e e primul pas.nu vezi ca kiki nare tupeu s a pupe. tu ai.deci. fi cu unul care sa te ridice ca denis nu unul care sa te scada ca kiki
Ps: KIki pentru cartier pentru baietii mei din bloc e cel mai rpost copchil. cand era mai mik sau acum un an umbla cu cabluri si bete dupa el deti venea sal sugrumi cu ele
Ce iti spune inima.
uh nu stii ce vrei
acum spui ca iti place de tipul cu care vbejti des
. acum spui ca nu-ti place cum arata.
ca sa iti placa o pers in sensul de love... trebuie sa iti placa aproape tot la acea pers. sa te indragostesti de el... poate ca ceea ce simti uh e doar. nu stiut ca te-ai obisnuit cu el
nu vrei sa iti clarifici sentimentele lasand mai moale lucrurile pentru ceva vreme?
Pai din moment ce iti place de el nu conteaza chiar asa de mult cum arata da' nici sa nu fie prea aschilopat... Celalalt daca e nesimtit si nu prea te baga in seama. Nu stiu ce sanse ai asa ca mai degraba il iei pe cel cu care te intelegi bine decat sa te combini cu unu frumos si sa iti faca zile amare...Parerea mea:*