| bisnestav a întrebat:

Am o problema va rog seriozitate cine se pricepe, i-am spus prietenei mele ca o vreau dar ea aspus ca sa astept macar sa implinim un an...dar acum avem de abia 6 luni, merita sa astept? dau funda va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| anonima1995 a răspuns:

Merita sa astepti. Cum au trecut 6 luni si ai rezistat, mai poti rezista inca 6 luni. Ea va fi mult mai linistita daca vede ca astepti, asa va vedea ca o iubesti si ca esti cu ea pentru ceea ce e ea nu doar ca sa o ai la pat.

6 răspunsuri:
| lostcontrol12 a răspuns:

Nu e vorba daca se merita sau nu. daca va iubiti cu adevarat o astepti, daca nu, te duci la alta si s-a rezolvat problema.

| elisarktis a răspuns:

Stai stai..eu am inteles ca ii o intrebare pusa la misto cand am vazut avem 6 luni laughing

| Ioana22B a răspuns:

Cica "merita sa astept?" Ar trebui sa fi cu ea pentru ca o iubesti si nu pentru ca vrei ceva de la ea! Asa ca daca ai iubi-o cu adevarat nu te-ai mai gandi la asta si ai astepta-o cat de mult va fi nevoie!

| AliGab a răspuns:

O fata/femeie este foarte delicata. Daca nu vrea sa aiba inca relatii sexuale cu tine nu inseamna ca nu te iubeste. Ba din contra, nu cazand in patul tau iti demonstreaza ca te iubeste, ci pentru ca s-a pastrat pana acum inseamna ca nu este o usuratica. Ai grija insa. Presupun ca ai fi primul barbat/baiat din viata ei daca ti-a propus asta. Daca incepeti relatia sexuala fara ca amandoi sa fiti pregatiti (asta inseamna sa fii foarte atent la ceea ce-si doreste si ea), relatia voastra s-ar putea strca foarte repede dupa consumarea momentului. Asa ca, daca o iubesti cu adevarat, o astepti, daca va mai vrea dupa un an sa mai astepti alte 6 luni si tu o iubesti cu adevarat vei mai astepta inca 6 luni si daca va vrea sa astepte pana va casatoriti si tu o iubesti cu adevarat vei astepta pana la casatorie. Daca nu esti pregatit sa vezi lucrurile astfel, ci te gandesti doar sa-ti rezolvi neoile fiziologice, te sfatuiesc sa o lasi in pace (chiar daca va suferi acum, isi va reveni mult mai usor decat daca te vei culca cu ea si va veti desparti dupa aceea) si sa-ti cauti alta prietena care nu ar sta foarte mult pe ganduri, dar sa nu te astepti ca aceea sa-ti fie fidela. Mult succes in luarea deciziei.

| yumary a răspuns:

Buna!
Daca o iubesti cu adevarat astepti!
Aveti de abia 6 luni de ce atata graba, ai rabdare cu ea altfel vei parea un necioplit...happy
Eu zic ca merita.
Sper ca te-am ajutat
Bafta!happy

| pipluup a răspuns:

Pai daca o iubesti, trebuie sa o astepti. Cand va fi pregatit sa o faca, o sa vina de la sine.big grinTu trebuie sa o asculti si sa o intelegi si sa te pui si in locul ei pentru fiind fata sunt si niste riscuri. funda?big grin