| MyNameIsNotImportant a întrebat:

Am o problema. vb cu un baiat de ceva timp si el vrea sa fim impreuna. Eu am 17 ani si el 21.imi zice in fiecare zi ca ma iubeste.imi trimite msj in fiecare zi sau ma suna. dar problema e ca eu sunt virgina si nu stiu cum sa. i spun asta.imi e frica ca daca afla o sa ma lase sad eu tin la el si el mi-a zis o daca ca de abia ast sa facem dragoste si eu.n.am zis nimic nu stiu cum sa-i zic.sad sunt sigura ca el nici nu se gandeste ca eu is virgina pentru ca nu stau in ro.si aici fetele incep de mai devreme. Eu nu am vrut pentru ca nu am simtit ca-s pregatita... cum as putea sa-i zic? oare cum v-a reactionasad

Răspuns Câştigător
| platinum a răspuns:

Buna.hai sa-ti zic ceva.atata timp cat este iubitul tau, nu ar trebui sa te ascunzi fata de el ca esti virgina.Situatia la tine e putin mai complicata deoarece am impresia ca iubitul tau se gandeste doar la sex.cel putin spui ca vrea sa fie cu tine( deci nu sunteti inca...dar totusi iti spune ca te iubeste). daca ti la el nu e neaparat sa-i ascunzi faptul ca esti virgina. spune-i adevarul si vei vedea cum reactioneaza.atunci vei stii daca te merita sau nu.si va trebuii sa faceti acest pas impreuna ( in sensul in care sa fi si tu de acord) nu sa vrea el si u sa fi nehotarata ca poate la un moment dat se va ivi o ocazie ( pentru el ) sa faceti dragoste si sa nu mai poti da inapoi.asa ca evita.si spune-i pe fata ce te framanta si te va intelege daca te iubeste. daca nu, X happy

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nici macar nu e cu tine si iti spune in fata ca vrea sa ti-o traga?!

Lasa-l draga in pace ca magarii si afemeiati din astia gasesti in toata lumea.
Rusine lui ca e o scursura de om, nu tie ca esti virgina (asa cum e si normal).

Tu nu vezi ca vrea doar sex de la tine?!

@Life,trage-ti-o mamica cu el daca ti se pare ataaat de normal sa ti-o spuna in fata ca un magar nesimtit ce e.Banuiesc ca are un caracer atat de frumos incat nu mai poti dupa el si ''sexul'' promis.

Pe mine nu ma intereseaza ce alegere faci tu.E viata ta, poti sa te dai si cu capul de pereti, eu doar iti atrageam atentia ca e FOARTE normal sa fi virgina la 17 ani si ca,da,toti baietii (si fetele) isi doresc o relatie completa care include sexul,dar de aici la a-ti spune in fata ca asta vrea(sex) de la tine, inseamna ca ori esti fraiera fraierilor, ori esti total imatura.

Comentam la ce ai scris ca, logic, ca nu stiu ce ati discutat cu totul ca doar nu stateam la citit romane pe TPU.

''''pai a zis ca de abia ast.si ca isi imagineaza cum va fi da nu m-a violat acuma.pai e normal sa isi doreasca si asta nu? orice baiat doreste sa faca sex cu prietena lui lool''''

Si care prietena, ca tu spui ca VREA sa fiti impreuna, nu ca sunteti DEJA!

Citeste mai intai ce bazaconii scrii si apoi mai vorbim.

Răspuns utilizator avertizat
| MyNameIsNotImportant explică:

I'mPerfect(a) pai a zis ca de abia ast.si ca isi imagineaza cum va fi da nu m-a violat acumlaughing loollaughing pai e normal sa isi doreasca si asta nu? orice baiat doreste sa faca sex cu prietena lui loollaughing

Daca nu stii cum a fost discutia mai degraba taciwinking si oricum nu asta era intreabarea asa ca. don't tell anyone

Pai da eu nu i-am dat un rasp inca dar el vrealaughing se subintelege da in fnwinking

| SkyHigh a răspuns:

Ar trebui să te mândreşti cu asta happy Multe fete la vârsta ta nu mai sunt virgine de mult. Spune-i şi lui treaba asta, nu îţi fie frică. Dacă într-adevăr te iubeşte, o să înţeleagă şi o să fie alături de tine, iar dacă nu, nu îţi fă griji, înseamnă că nu e baiatul potrivit pentru tinehappy Multă baftă!

| Fetitza_9736 a răspuns:

Nu o sa se supere ca esti virgina. Mi se pare o mare bucurie pentru un baiat sa defloreze o fata.

| HinoKahoko a răspuns:

De cand a devenit asta o problema...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi crezi că lângă el vei fi pregătită?
Înainte să faci ceva gândeşte la rece de 1000 de ori. Nu cred că va fi o relaţie stabilă şi serioasă bazată pe încredere şi respect reciproc. Tu alegi, tu vei suporta consecinţele.
Ai grijă de tine şi o zi minunată în continuare!

| Deloula a răspuns:

Crede ma ca orice baiat se bucura sa afle ca pr lui e virgina. asta nu e o problema.winking ii poti spune asta fara nici o fricawinking nu reprezinta o problema.winking