"ma gandesc ca e din cauza ca inainte cu putin timp sa vina el acolo cu noi la masa s-au asezat niste prieteni de-ai prietenei mele, persoane pe care el nu le agreeaza." - ei vezi? A avut dreptate. Ești fată deșteaptă și-ți dai tu seama.
Ai putea începe prin a-l întreba de ce e în neregulă ca tu să fii asociată cu acele persoane. Poate e un motiv serios pentru care nu le agreează și pentru care îți recomandă ferm să le eviți. Sau poate nu e, caz în car ar trebui să-ți reconsideri poziția față de el și atunci răspunsul lui Eileen e destul de potrivit.
Comunicați oameni buni!
N-am de unde să știu eu, sau oricare din userii TPU ce e-n mintea lui și ce este precis între voi.
Din experiență îți spun însă că "cea mai bună prietenă" la femei deseori strică relația. Sunt pățit iar acea fostă a avut de două ori de suferit pentru că nici eu nu am revenit la ea (pentru că nu revin niciodată la o fostă și pentru că am considerat o jignire la adresa mea să asculte miniciunile prietenei fără să fie măcar interesată de poziția mea) și a și aflat în modul dur de fapt care-i baiul cu "cea mai bună prietenă de 10 ani".
Comunicarea este soluția.
Succes!
Nu renunta iar daca tot nu te asculta atunci spune-i ca el nu tine la tine si ca el nu te iubeste daca nu iti da macar o sansa iar daca continua asa atunci nu ar mai avea rost, cat de tare doare, dar atunci nu te merita