Exact asa eram si eu acum o saptamana.La fel eu timida, eu si mai si, apoi am vazut ca lucrurile incep sa o iau razna, adica numai eu ii trimiteam mesaje si eu eram cea prezenta, si cu timpul mi-am luat tupeu, pentru ca m-am gandit ca il pierd.Asa ca daca chiar iti place tipul si vezi ca e foarte timid si nu interactioneaza, intreba-l tu de toate(p.s :eu mi-am facut in telefon la notite subiecte de vorba ca sa nu le uit) pentru ca el nu deschide nici un subiect.Cand esti langa el calmeaza-te sa nu et vada asa agitata cum esti de fapt, oricum acum la prima inatlnier nu o sa fie cine stie ce(mai stiu si un sfat babesc:tine putin orez in mana, intr-o punguta in buzunar ca sa ai curaj, dar foarte putin si strange-l in pumn(la mine a functionat putin ca dupa am fost mai curajoasa) Bafta si sa ne spui cum a fost!
Buna! Nu ai motive sa fi timida. Fi cat mai naturala si incercati sa va vedeti intr-un loc ferit de ochii curiosilor, daca spui ca sunteti timizi. Ai incredre in tine si in fortele tale. Totul va fi bine. Bafta! Funda?
Nu este obligatoriu, si de multe ori nici indicat, ca primele intalniri cu un baiat sa aiba loc intr-un local. O prima intalnire poate sa aiba loc si intr-un parc, in timpul zilei.
anonim_4396 întreabă: