| monmon a întrebat:

Am o problma... De cate ori sunt la menstruatie sau mai bine zis de cate ori trebuie sa folosesc tampoane, ma irit f. tare din cauza lor, este o senzatie f. deranjanta cu mancarimi, inflamatie. etc, Vroiam sa va intreb daca este vreo crema care sa o pot folosi pentru asa ceva. Multumesc, si scuze de rubrica in care am postat intrebarea, am pus-o aici pentru ca e mai vizualizata categoria.

5 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Ai ales bine rubrica.
Ai 2 opţiuni.
Poţi schimba tampoanele,dar nu folosi creme,deoarece nu ştii ce reacţie poate avea asupra ta, e posibil să ai corpul mai sensibil şi ai nevoie de anumite creme.
Sau mergi la un medic ginecolog, el ştie cel mai bine ce să îţi prescrie pentru a evita toate riscurile.
Este posibil ca situaţia ta să se agraveze şi e mai bine să poţi evita asta.

| Buttercup30 a răspuns:

Da,se intampla.
Foloseste ob`uri, sunt si pentru virgine.

| clovnul a răspuns:

Cred ca cel mai indicat ar fi sa consultzi un ginecolog sau un dermatolog.winking s-ar putea sa fi alergica la vreo substantza din care se fac tampoanelewinking. eu zic sa nu incepi sa te dai cu creme si ***. sa nu se agravezebig grin

| Medis a răspuns:

Incearca sa folosesti tampoane cu bumbac de la always, e pentru persoanele foarte sensibile. Daca nu merge nici asa, mai bine nu te-ai da cu ceva crema luata dupa ureche, pentru ca poate persoana care a folosit crema avea un alt tip de piele happy. Incearca la un medic ginecolog daca tot mai ai mancarimi si cu tampoane din bumbac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu suport absorbantele, sunt un adevarat chin.
Eu am trecut la ob'uri cand m-am saturat de aceste simtome enervante.
Daca te epilezi in zona intima poate fi si de la acest lucru.