Nu, n-ai procedat corect. Este foarte rusinos sa te imbeti si apoi sa te bati. Nimeni nu vrea un prieten care bea pana nu mai stie de el. Orice om normal bea o bere, maxim doua si isi pastreaza discernamantul. nu se face de ras.
Ai procedat rau! Pe langa faptul ca prietenii au zis asta, iti spun si eu.Niciodata nu te lua la bataie cu un baiat pentru o fata, nu merita.Tot la prieteni ajungi, mai ales ca e si fosta, nu e actuala.Ce are ce spun altii de fostele tale? Lasa-i vorbeasca.Acuma daca ala depune plangere la politie, reusesti sa mai te alegi si cu un mic dosar, si o amenda.Ala poate cere si daune daca are dovezi de la legist.Nu mai face asa ceva! Daca erai destept,te enervai prima data si ieseai fara sa bati pe nimeni. Data viitoare asa sa faci, ca prosti sunt destui, evita asemenea oameni ca numai probleme aduc.
Chiar daca nu este bine sa te bati in astfel de situatii orcine ar proceda la fel,dar numai in cazul in care ai iubit sau iubesti fata respectiva,nu baga in seama vorbele rele care se spun pe acest site cum ar fi cele al lui Shakelt care ti-a spus sa inveti sa scrii, pana la urma toti suntem oameni si fiecare mai facem greseli de orce fel, dar ma rog uni nu stiu altceva decat sa critice au uitat ca acest site este pentru cei care au nevoie de un sfat si pentru cei care stiu sa sfatuiasca nu sa li se spuna oamenilor cat de desteptii sunt sau cat de bine stiu sa scrie.In fine sa revenim la ale noastre.Sa sti ca eu te apreciez ca ai facut asta pentru ca denota de fapt ca tu respecti acea fata si esti un barbat adevarat care stie sa apere onoarea unei fete in comparatie cu altii care se cred mari intelectuali, dar de fapt ei nu stiu nici macar ce inseamna acest cuvant.Si acesti asa zisi prieteni sa stii ca daca iti erau prieteni adevarati nu vorbeau ei despre prietena ta sau iti lua apararea in fata acelui individ care vb urat despre prietena ta.Un prieten adevarat nu vorbeste urat despre persoana care stie ca prietenul lui o/il iubeste.Ai grija pe cine numesti prieten pentru ca acela iti poate fi de fapt dusman.
Sper ca te-am ajutat :*:*pa
1. invata sa scrii
2. numai oamenii prosti, care nu stiu sa dea replica la timp si sa te faca prin cuvinte apeleaza la violenta
3. ea te-a parasit pana la urma ce problema mai ai cu ea? In locul tau eu eram ala care vbea urat si in legatura cu tipul de ce nu i ai zis sa inceteze? mai ales daca iti era prieten. Si oricum si daca ai procedat corect si daca nu ( asta depinde de atitudinea fiecaruia si de mediul din care provine ) prietenii sunt prieteni si la bine si la rau, si cand faci greseli si cand nu si nu trebuiau sa-ti intoarca spatele. dar si tu ai exagerat.
Bataia nu e o solutie. Faptul ca te-ai coborat la nivelul aluia nu rezolva nimic.Ai spus ca vorbea urat despre fosta.A facut asa doar ca sa te enerveze si a reusit.Prietenii tai au intr-un fel dreptate, nu trebuia sa reactionezi trebuia sa ignori vorbele spuse.Asa ca incearca sa vb cu prietenii tai si sa le spui ca ai gresit.Te vor ierta daca-ti sunt adevarati prieteni.
Eu cred ca nu. desi trebuie sa fii si cu ea si cu prietenii tai,ea poate sa te insele, chestii de astea, dar prietenii sa-i nu-i uiti...fii calm si impacativa...
Bah tu esti prost ma? Il lasi pe tovarasu tau homosexual sa te ia la misto, pana la urma ce pl mea il priveste pe el relatia ta cu aia, se baga si el ca musca in cur aiurea, bine ai facut, in locul tau ii scoteam jumate din dinti sa numai vb aiurea data viitoare Nu le mai permite sa te vb ei cum vor, ca dupa te iau toti la misto, mai da-i in **** mea de tovarasi ca nu ramai cu ei, tot cu o fata o sa ramai intr-un final, pun pariu ca tovarasu tau vb asa ca era invidios si homosexual in acelasi timp bine i-ai facut ca l-ai invatat minte, sa vezi data viitoare daca mai zice ceva.
In mod normal trebuia sa ii spui ca te deranjeaza si poate ar fi incetat. Chiar daca este doar o fosta prietena, nu ii da dreptul sa vorbeasca asa, mai ales ca poate ai investit niste sentimente. Acum nu stiu daca baiatul asta crede ca iti este prieten sau nu, dar bataia si-a meritat-o. Cat despre ceilalti, incerca sa vorbesti cu ei si sa le spui ca te-a deranjat foarte mult ca batjocorea fosta ta prietena si vor intelege, daca nu au facut-o deja. Poate ca nu trebuia sa ii dai la mufarina, dar a meritat-o. Felicitari!
Da ai facut bine nici eu nu suprotam daca asa vreau ei exista multi alti prieteni
Da,daca prietenii tai renunta asa usor la tine si nu iti respecta decizia luata inseamna ca nu sunt prieteni adevarati.