| Eudoareu6996 a întrebat:

Am o relație cu o fata de o lună, dar nu mă simt fericit, de multe ori e seacă sau rece, și am discutat problema asta, și nu e ca nu ma place, asa e ea, și simt ca nu ne potrivim.
Și acum câteva zile eu și prietena mea cea mai bună, care îmi e ca o sora, am ieșit sa ne plimbam, stăm pe mal și am început sa ne sărutăm și chiar lângă ea tot timpul ma simt bine și ea la fel, ea îmi zice ca simte ceva pt mine și eu lafel, am condus-o acasă și ne-am sărutat tot drumul. A doua zii, ea se simțea prost ca noi ne-am sărutat, și eu m-am simțit prost normal, ca eu sunt cu altcineva, dar lângă care nu sunt fericit. Și acum sunt confuz, ca nu știu ce sa fac, ca ea îmi zice sa mai așteptăm, ca nu vrea sa ma despart de prietena mea pt ea, dar eu nu sunt fericit asa. Stiu sigur ca pt ea simt ceva mai puternic și mai multa încredere. Și nu îmi sta în caracter sa înșel dar atunci chiar am simțit ceva puternic amândoi și ne-am sărutat, am făcut ce simțeam.

4 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Eu zic sa te desparti de prietena ta. Nu stai cu un om, doar asa, sa spui ca esti cu cineva. Mi se pare ciudat insa, ca amica ta, ti-a spus sa nu te desparti... Daca nu mai putea de dragul tau, ar fi vrut sa fie cu tine si nu te-ar fi trimis la alta. Situatia e... in ceata.

| Oana92 a răspuns:

In mod normal ti-as spune ca esti nesimtit, dar azi o sa ma abtin big grin

Desparte-te de iubita ta, e clar ca nu va potriviti. Si apoi incearca o relatie cu amica ta, tu o placi, ea te place deci ar trebui sa mearga. Baftawinking

| RobertIonut396 a răspuns:

In primul rand eu cred ca ar fi foarte bine sa stai solo vreo 2 saptamani iar apoi sa ii faci o surpriza fetei de care tu esti indragostit

| cristimihailov a răspuns:

Viata te va invata ca cel mai mult conteaza sa fii tu fericit, nu sa ii asculti pe ceilalti.

Daca te simti fericit langa "prietena sora" atunci du-te cu ea.

Daca te simti fericit in balta de compromis in care stai, atunci pierde-o.

Iti dai seama ca nimic nu va mai fi la fel dupa situatia asta. Nu?

Ea se asteapta la ceva. Si doar pentru ca nu ai curaj sa mergi dupa cine iti place, sufera 3 persoane.

Crezi ca este lasitate?