| Ramonamona a întrebat:

Am o relație de 3 ani cu un bărbat mai mare ca mine cu 8 ani, eu am 20 iar el 28. Nu stiu ce sa ma mai fac când ne certam vorbeste foarte urat cu mine, zbiara la mine, când este cu cineva nu prea vorbeste cu mine, îmi scoate ochii ca vorbim prea mult la telefon in ultimul timp numara chiar si apelurile. Il iubesc, am încercat sa il las dar nu pot, ce sa fac sa reusesc? Când ma cert cu el numai cu telefonu in mana sunt toata ziua. Am momente cand cred ca imi va fi mai bine fara el... dar cand incerc sa nu ii mai raspund nu pot mi-e foarte greu. Si acuma vreo 3 saptamani ne-am certat m am dus sa ma întâlnesc cu el... era cu un prieten si a inceput sa îmi zică ca nu sunt buna de nimic si ca un scurt timp ma va părăsi. Am rămas mască va da ti seama...îmi venea sa intru in pământ. In fine am trecut si peste asta si i am explicat ca doar eu cu el trebuie sa stim când ne certam nu trebuie sa stie altcineva când ne certam si ce facem si si-a cerut scuze. dar m am cam saturat de scuzele lui.

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Iubirea e oarba,draga mea! Da-ti voalul jos,deschide bine ochii si spune:Te vezi formand o familie alaturi de acel om?
Iti vorbeste urat, te vorbeste de rau fata de prieteni, spune ca te va parasi, spune te-a lovit?
Esti foarte tanara, nu-ti rata viitorul alaturi de acel barbat! Paraseste-l si rezista la orice tentatie cand isi cere scuze... o veti lua de la inceput!
Ai timp sa gasesti pe cineva care sa te merite cu adevarat!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este prima dragoste a ta, din cate imi dau seama.Incearca sa nu mai tii cont de asta.Asemenea om nu te merita.Lasa-l singur!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti prea tanara pentru asemenea relatie, esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri, bucura-te de studentie, relatii gasesti in orice tomberon, dar studentia o traiesti o singura data

| corbulalbrosu a răspuns:

Iti meriti soarta pe deplin. Unde nu-i cap si ratiune, lipseste stima reciproca nu poate fi armonie si/sau fericire si de regula foarte repede apare/se instaleaza viata de cosmar. Daca ai putina minte incearca sa-l folosesti. Succes.

| TheFragranceMaster a răspuns:

In orice relatie exista o ierarhie, unul domina mai mult sau mai putin, tu pari dominata total iar el profita din plin.In BDSM exista o relatie Ms-Ds unde te potrivesti perfect, esti masochista moral.Din pacate relatia voastra e 'normala' asa ca ai doar de pierdut, spune-i Adio.