| Wrufloukel a întrebat:

Am o relație de un an de zile cu o tipă care este mai mare ca mine cu 11 ani. Tipa este super, arată super mișto! Ne potrivim la pat de minune, mai ales că are niște săni super mari! Fac bine că am o relație cu o tipă mai mare cu 11 ani față de mine? Este bine ce fac?

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Nu faci prea bine, femeia asta te foloseste,, fizic,, dar e viata ta, tu decizi...

| Wrufloukel explică (pentru mona):

La asta mă găndeam și eu, că parcă prea sare pe mine una două, eu o înțeleg că după o zii de stat la birou, seara cănd ajunge la mine are chef de un masaj la tălpi, imi zice că o dor tălpile de nu știe ce este cu ea, și după ce-i fac masajul mă dezbracă încet și eu pe ea, apoi na, se știe pe mai departe ce se întămplă! Și mă găndeam sa nu fie doar așa pentru sex, atunci cănd stai cu o persona apuci și te indrăgostești și te poți indrăgosti tare de tot, și de asta întrebam! Menționez că tipa are și o fetiță de 10 anișori cu care mă impac super!

24 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Ai uitat sa mentionezi ce varsta ai.
Sunt multi baieti care au aceasta experienta cu o fata / femeie mult mai invarsta, dar o relatie nu cred ca este viabila in aceste conditii.

| Wrufloukel explică (pentru evenso):

Expert TPU, dacă vrei te poți uita la profilul meu ce vărsta am.Dar știi tu vorba Anii nu se zic! tongue

| evenso a răspuns (pentru Wrufloukel):

Am vazut acum, tu 29 ea 40, invers ar mai merge, dar asa...
Tu cand vei fi in floarea varstei ea va fi "baba". tongue
Oricum eu am spus parerea mea, vei vedea tu de fapt mai tarziu daca aceasta relatie iti va face bine sau nu.

| Oana92 a răspuns:

Am citit toate raspunsurile tale la comentariile primite si totul imi pare...o mare minciuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Să mori tu că te potriveşti la pat cu ea?
De unde eşti aşa sigur?
Mă rog...nu faci rău, dacă vă înţelegeţi bine, vă cunoaşteţi bine, n-aveţi decât să rămîneţi împreună.
Te pup!

| Wrufloukel explică (pentru anonim_4396):

De unde ești așa de sigur că te potrivești la pat cu ea! Păi de unde să fiu sigur? Am explicat clar că este vorba despre mine, adica despre persoana mea, deci este vorba de mine, dacă ai un pic de logică, doar un picot, de aici poți deduce că eu sunt cel care fac sex cu dănsa! De aici tragi concluzia că tot eu pot spune dacă imi place să fac sex cu dănsa, și tot de aici tragi concluzia că tot eu, adica persoana mea, își poate da cu părerea despre căt de bine mă potrivesc la pat cu dănsa! Tu cănd măninci ceva, presupun că mergi la vecini șii întrebi dacă ți-a plăcut ce ai măncat sau nu! Presupun că tu după ce faci sex mergi în oglindă și te întrebi, băi da oare imi place să fac sex cu prietenul meu? Ea hai să merg să întreb pe cineva că eu nu știu sigur! laughing Mă, eu nu înțeleg, de unde așa de patina logică habar nu am. Ce este așa de greu să citești ceva și să dai un răspuns clar. Din partea mea ai nota patru, funda se transformă în nota patru cu minus! Te pup și eu, și pe viitor încearcă să nu mai fii așa de superficială!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Respect. Atat am avut de zis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si asta e o intrebare la misto? laughing

| Șurubelniță a răspuns:

"Gaina batrana, face ciorba buna".
Acum ce sa zic, daca tu te simti bine cu tipa, nu te face sa te simti ca un pustan si te trateaza ca un pustan, de ce sa nu ai o relatie cu ea? Poate lumea sa comenteze cat vrea, da-i incolo, ce-i al tau, e al tau.
E bine sa ai o relatie in care te simti tu bine dar si partenera ta, restul este cancan.
O seara faina iti doresc.

| Wrufloukel explică (pentru Șurubelniță):

Păi tocmai de asta ziceam, face tipa un sex sălbatic din ăla cu lins cu nebunii in fine, adica na, cam cum face toată lumea că doar nu sunt eu ăla care face sex, văleleuuu de două zile nu-mi mai trebuie nimic. Este din asta turbăciune frate, dar este bună rău de tot la pat!

| Șurubelniță a răspuns (pentru Wrufloukel):

La asta ma gandeam si eu. Totusi, poate peste ceva timp nu ar strica sa ai o discutie serioasa cu ea, avand ca tema viitorul relatiei voastre.
In rest, ce sa zic... bucura-te de micile placeri ale vietii.happy

Pfualeii, am încercat să am discuții legate de acest subiect, este cu capu rău de tot cand aude de discuții de genu acesta face ca toate celea! A zis că dorește să stea cu mine păna la sfărsitul vietii, deși eu cred ca exagereaza! Deci dacă apuc să spun ceva de exemplu, auzi iubita nu vreau sa mai fim impreuna sau hai sa stam separate o vreme, deci deja inebuneste, se vede cum se infurie, si na, daca lucreaza cu interlopi pana mea cu pușcăriași, imi e sa nu-mi facă rău, căci dupa cum am scirs mai sus, tipa pe lănga fapul ca arata criminal de Marfa, are și spate mult de tot chiar, adica este bazata pe lumea interlopa in fine!

| Șurubelniță a răspuns (pentru Wrufloukel):

Te-ai cam bagat in belele combinandu-te cu tipa asta...acum ce sa zic, clar ca nu o poti parasi. Ai zis ca esti de 1 an de zile cu ea. Toate bune si frumoase, sa vedem daca relatia ta va mai rezista inca un an. Din tot ce am vazut ca s-a scris in acest topic, este clar ca tipa sta cu tine doar din interes, e bazata, n-are nevoie de sprijin financiar si presupun ca nici emotional.

Foarte mare grija sa nu o superi...ca din cate ai zis, daca turbeaza, sa nu te trezesti cu vreun cutit prin tine sau ceva de genul...

Nu a fost agresivă pănă acum cu mine la modul acela in care sa ma loveasca sau na, cum mai fac unele femei crize de gelozie, dar vorba ta, cine stie ce nebuneli o apuca. Așa căte o umbrella imi mai arde peste fund, sau cate o palmă! Că mereu imi spune, ahh ce te-aș mai bate puțin, că tare bun mai esti la pat și peste tot! Glume de-ale ei!

| Wrufloukel explică:

Vreau să specific și faptul că tipa a fost măritată de două ori! Prima data cu un Italian cănd avea 27 de ani, apoi a divorțat, a făcut fetița cu un tip din Romania, care acum este la pușcărie, a luat vreo 10 ani, și acum a rămas ea cu toate afacerile lu' ăla care este acum la pușcărie și conduce tipa o gramada de lovele, și imi este și jenă să ies in oraș cu ea, este plină de aur are telefoane de ultimă generație, iar eu un părlit vai de capul meu, am avantajul că arăt zic eu super, părerea mea desigur! Și tipa imi face cadouri mereu, imi adduce parfumuri, din acelea scumpe, nu vreau să fac reclamă, și mă simt așa ca un fel de prostituat masculin!

Te simti bine, cam asta face un gigolo.winking

Dar nu sunt gigolo, iți dai seama că sunt un om care am service, muncesc ca toată lumea, am și eu acolo un salariu de roman care muncește o luna de zile pe 15 milioane! Deci chiar nu aș fii în stare să fac așa ceva in viața mea. Nu imi place să profit după nimieni. Cand ieșim in oras la un restaurant ne certam o ora care plateste nota de plata, in fine! In sezonul trecut cand am fost la mare, am fost prin august, am stat o saptamana nu m-a lasat sa platesc nimic, parca ma simteam si aiurea, ma ducea la restaurante din acelea scumpe rau de tot, si seara cand ajungeam la vila unde eram cazati, pana dimineata sex si iar sex.

Apropo, te-ai gandit ce va fi cand ala va iesi din puscarie poate mai repede decat 10 ani? este tata copilului iubitei tale, plus ea cheltuie banii lui cu tine, nu cred ca se va bucura cand va afla ca esti prin preajma ei. big grin

Nu, afacerile sunt ale ei! Ăla practic este pe zero! În pușcărie este intreținut de fratele și de cumnata lui! Cu prietena mea nu mai are nici o legătură, nici măcar copilu nu vrea să-l mai vadă pe ăla! Fetița este inebunită după mine, bine că și eu știu să mă port cu copii! Mai ales că este fetiță, na, fără tată!

| SupradozaDeViise a răspuns:

Este bine daca voi va iubiti! Funda? :3

| Unec a răspuns:

Nu exista reguli de genul. Atata timp cat va simtiti bine unul in compania altuia, de ce sa strici totul cu un banal "e bine sa fac asa?" Atata timp cat nu faci ceva ilegal si aduce numai sentimente de bine, da, tine-o tot asa. Banuiesc ca daca a trecut deja un an de zile, ea e destul de multumita. Daca ea nu-si pune problema asta, din ce motive ti-o pui tu? Ti-a zis cineva ceva? Si ce? Daca te indoiesti din cauza asta, nu are nimeni o telecomanda cu care sa te ghideze si sa te faca sa faci ce vor ei. Alegerea e intotdeauna a ta. Asa ca gandeste-te: Iti pasa mai mult ce cred altii sau cand de bine va simtiti voi amandoi? Nu conteaza ce afci atata timp cat te simti bine si nu e ilegal, vorbind la general. Asa ca, nu strica totul din nimic.

| Gogoshica94 a răspuns:

Cati ani ai "pofticiosule'? laughing) si tu dar si tzatzoasahee hee

| sashmik a răspuns:

De ce iti pasa asa mult de ce zic ceilalti? daca voi amandoi va simtiti bine, nu vad unde e problema. cand o sa apara probleme de gen "mi-e mai bine singur decat in 2" atunci sa-ti iei adio de la sanii mari laughing