| TotAiaFrate a întrebat:

Am o relatie ciudata cu o fata..nu e nici prietenie, dar nu suntem nici iubiti, sau amorezi, nici dusmani, nici straini. E ceva...bizar. Nu stiu exact ce suntem, dar, eu unul am sentimente pentru ea. Ea...nu stiu daca ma vrea tot in sensul asta. In fine, ideea e ca urmeaza sa plece acasa cam toata vara, nefiind din Bucuresti. Ea are si prieten. laughing) As vrea sa ii las ceva ca sa ma aiba cumva in minte toata vara. I-am mai oferit trandafiri albi si mereu a ramas uimita, fara cuvinte, dar i-a si placut. In fine, ma gandeam la un ghiveci cu un trandafir alb ca sa il aiba toata vara cu ea. Daaaar, as mai vrea idei in sensul asta. Deci, aveti idei? laughing))))

Răspuns Câştigător
| xAndreeaLaura a răspuns:

Ofera un lantisor din argint, o bratara, ceva sa poarte in fiecare zi, si cand vede acel lucru sa isi aminteasca de tine.

| TotAiaFrate explică (pentru xAndreeaLaura):

Pare o idee misto. O sa ma gandesc la ea. Multumesc, Andreea.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai o relatie ciudata, in sensul ca nu o ai, dar ii poti oferi un brad cu radacini, sa-l planteze la ea in curte, sau in parcul de langa casa ei.

| TotAiaFrate explică (pentru neutrino):

Nu degeaba esti "Campionul zilei" laughing))) Multumesc.

| Ionut_Dan_1998 a răspuns:

Gandeste-te ca nu e a altuia e a ta si ca sa o pastrezi trebuie sa fii primul.
gandeste-te la ce ii place si fa-o fericita
a...si nu uita fi tu insuti.

| TotAiaFrate explică (pentru Ionut_Dan_1998):

Esti un pusti, dar raspunsul a fost interesant. Mi se pare tare din partea cuiva de 16 ani. Multumesc.

| Amorety a răspuns:

Mai bine spune-i ce te doare, nu mai fi evaziv