Eu cred ca isi pierzi timpul aiurea cu o persoana nepotrivita si esti ca un catelus fi naibi barbat, isi negi barbatia daca continui ca un catelus
Daca ai facut dragoste si tu mereu o vizitezi acasa, ce te incurca, ca ea nu vine la tine?
Bai, cat de dragut, vreau si eu relatie ca a ta *detalii*. Sa revenim la problema, cred ca e "timpul" ca si ea sa-ti faca o vizita, sa vorbeasca cu parintii tai, sa vedeti un film *daca stii la ce ma refer*, nu trebuie ca acest lucru sa va aduca probleme in relatie *care dupa cate am inteles e perfecta*. Daca mama ta nu e de acord inseamna ca poate considera ca inca nu sunteti destul de maturi sa faceti acest pas, acum sa o intelegi si pe ea, chiar daca ai 17 ani, tot ~copilul~ ei ramai. Imi imaginez ca e destul de dificil sa nu aveti intimitate, dar ar fi mai okay daca ai vorbi sau ma rog' ai discuta cu mama ta despre acest subiect explicandu-i ca nu e cine stie ce mare lucru daca vine la tine, poate o sa fie de acord. Baftaaaaaaaaaaa.
Ma fi atent aici deci mi se pare ca acelei fete i este rusine sa se intalneasca cu parintii tai. Daca nu este nevoie nu trebuie sa i faci conostinta cu ei inca.Chiar daca parintii tai stiu despre ce fata este vorba.Cunosc fete care si mai mici merg la prietenul lor si indvers, ori poate pur si simplu nu vrea poate este alta cauza.Incearca sa o intrebi acest lucru si spune-i sa iti zica sincer ca doar sunteti de atata timp impreuna si ca nu te vei supara.
anonim_4396 întreabă: