| biiiannca a întrebat:

Am o relatie cu iubitul meu de 8 luni si am devenit ft geloasa...desi el nu imi da motive sa cred asta,eu am momente cand am impresia ca ma va insela,si cand iese cu prietenii lui devin ft geloasa si incerc sa ascund asta,el se poarta foarte frumos cu mine si pana acum nu mi-a dat motive sa cred asta, dar mi-e frica de ce se poate intampla pe viitor.

Răspuns Câştigător
| Vix999 a răspuns:

Eu rezonez cu neutrino. Cu cat intelegi mai repede ca nimic nu e etern, cu atat mai bine. Nu destinatia e importanta ci calatoriawinking Nu te mai stresa pentru cum si cand si daca se va termina ca te va insela etc. Traieste la maxim dragostea ce va uneste acum si confrunta-te cu probleme pe masura ce apar nu inainte!

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Era bine daca stiai sa pui si o intrebare. Totusi, e bine sa stii ca o relatie are si un sfarsit si nu trebuie sa fii tot timpul in stare de stres ca nu stii cand se va intampla.

| December a răspuns:

Pai daca nu ti-a dat motive de neliniste, atunci de ce-ti faci singura sange rau? De iti faci griji? Daca te gandesti la modul general ca toti barbatii inseala la un moment dat, nu e ok. Inselatul apare de obicei cand scartie ceva in relatie. Si acel "ceva" sti ce e. Nu-ti mai fa atatea griji inutile si bucura-te de timpul petrecut cu el happy

| biiiannca explică (pentru December):

Imi fac sange rau singura si stiu asta dar nu stiu cum sa scap de lucrul asta

| December a răspuns (pentru biiiannca):

Pai concentreaza-te pe relatia ta cu el, nu pe posibile scenarii care-ti vin tie in minte. Cum ar fi de exemplu ca tot asa din senin sa inceapa si el sa creada ca o sa-l inseli? Cum te-ai simti tu? See my point?winking So, relax and enjoy happy

| VirGiveMe a răspuns:

Hehe, 8 luni si tu iti mai faci indoieli?
Parca zici ca sunt 8 ani :O!
Urmaleste-l odata si convinge-te ca te inseli sau poate nu.

Ca baiat pot sa iti spun ca mai "poftim" si noi dar na conteaza genul de om.

| biiiannca explică (pentru VirGiveMe):

Cel mai rau e ca indoielile cred ca sunt doar in capul si mi-e frica ca asta sa nu ne afecteze.

| UserAnoniM a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa il intrebi direct! Daca este o persoana intelegatoare si cinstita totul va decurge perfect!