Poate nu prea ii place, dar faptul ca primesti semnifica ca ii place suficient de mult de tine incat sa-ti inapoieze un pic din placere. Discuta cu ea pe tema asta oricat de ciudat ar fi. Comunicarea este cheia in orice relatie (si respectul, dar tu ai nevoie de comunicare, si limbajul corpului intra aici)
Incearca sa bati apropouri. Daca se face ca nu pricepe, nu prea ai ce sa-i faci. Sunt femei carora nu le prea place sa faca sex oral.
Tocmai asta e problema, doresc sa vb cu cineva (fata), sa stiu ce ar trebui sa ii zic, ce ar vrea sa auda ca sa am mai mult succes
Vad ca spui sa sunteti Solumate-Asa ca spune-i direct -Dar pe un tin placut. Iubire pentru mine asta e placere maxima -asa ca as dori sa imi faci mai mult.Nu o obliga sau pe un ton dojenitor ca nu faci nimic.Trebuie sa o faci sa realizeze ca nu e nimic anormal si mai ales ca tie iti face placere foarte mare asta!
Eu una nu neaparat daca mi se face fac...am o relatie deschisa cu prietenul meu si daca doreste ceva imi poate spune, si invers. Poti sa ii spui direct atunci cand iti face..ca iti place mult si ca ti-ar placea sa iti faca mai ddes, ca te face fff fericit etc..adica sa ii dai de inteles cat de mult ii place. Si poate pana la urma.ei nu ii place sa faca asta, si atunci nu o poti obliga.
Eu zic că problema strictă într-o viață sexuală este protejarea și cele mai bune metode de contracepție, nu dacă primești sex oral sau nu.
Pun pariu că nici măcar nu vă protejați în vreun fel.
Și acum să fiu on-topic, prin încredere vei primi mai mult sex oral, stai parcat.
Învaț-o să prindă încredere în tine și rupe-i orgoliul de "fată serioasă", așa vine și sexul oral.
Ia aminte ce am spus mai sus!