Din cate mi-ai spus, are ganduri mari cu tine. Se gandeste la o casnicie, din moment ce te-a intrebat ce model si ce culoare ti-ar placea...Nu cred ca varsta este un impediment.Acum depinde de la ce varsta ai vrea sa te casatoresti. Pt ca, in raport cu varsta pe care o are el, nu cred ca te va astepta mai mult de 2 ani si o sa vrea sa se insoare cu tine. Oricum, ca veti fi ca nu veti fi casatoriti eu va urez de pe acum Casa de Piatra! si. bafta!
pa, pa.
Eu cred ca daca tu esti majora nu ar fi vreo problema. Daca aveai sub 18ani e posibil sa fi fost o problema.Pe de alta parte nu stiu ce sa zic pentru ca tu probabil vrei sa faci o facultate(asta daca ai terminat liceul) si el vrea o familie, deci e putin mai greu.Acum e posibil ca tu sa vrei sa renunti la facultate si sa te muti cu el dar ia in calcul ca relatia ta cu el s-ar putea sa nu mearga si sa-ti ratezi viitorul.Chiar nu stii ce sa zic : raspunsul e undeva inauntrul tau dar incearca sa judeci putin si cu capul nu doar cu inima.Si intereseaza-te despre el inainte sa te avanti(sa nu aiba vreo sotie/logodnica/copil) si sa suferi mai apoi.Cam ciudat ca la 34 de ani mai e burlac... Ai grija de tine!
Ai primit o gramada de raspunsuri, dar dupa cum vad esti innebunita si te framanta mult gandul daca te va cere de sotie! Tu iti doresti din inima acest lucru sa se intample! Problema e ca intre voi este o diferenta de generatii. El puta sa-ti fie tata daca te facea la 16 ani.Peste 6 ani el va avea 40 iar tu 24.Iti dai seama ce inseamna asta!? Daca nu vei divorta vei trai langa un batran si viata iti va fi un calvar! Mama lui nu poate avea o impresie buna chiar daca se poarta frumos cu tine. Asa cum nu pot avea oamenii intregi la cap.Ma intreb ce fel de fata esti tu?! Chiar nu iti gasesti un iubit apropiat de varsta ta? Ce fel de om este el si de ce la 34 de ani nu este insurat si la casa lui? In proportie de 90% cred ca-ti vei lua o mare teapa in cazul in care te vei casatori cu el.Cred ca esti materialista si te preocupa mult si faptul ca el isi face casa!
In primul rand "baiatul" ala e barbat toata ziua iar in al 2 lea rand te-am auzit vorbind numai despre el ce face el ce vrea el si parerile familiei lui despre tine. dar la tine cand te gandesti? ce vrei tu de la relatia cu el, daca ai tai o sa il placa? cred ca te lasi dusa de val si ar fi timpul sa te mai si trezesti
Ceva mai mult te referi la casatorie? De ce nu? Daca va intelegeti bine si va iubiti varsta chiar nu conteaza. La 34 de ani, daca isi face si casa inseamna ca este un om independent si se gandeste la viitor, va vrea sa-si intemeieze o familie poate cu tine pe viitor. Mai asteapta si vezi cum evolueaza lucrurile, decat sa iti pierzi vremea cu baieti de varsta ta prin parcuri si la suc. Acuma depinde si de tine, daca esti o fata serioasa etc bafta
Nu prea stiu ce sa iti zic...Gandeste-te bine de tot daca esti pregatita sa renunti la tineretea ta pentru a te casatori sau daca vrei sa mai astepti.Ai grija, deciziile de acum te vor influenta si peste ani, cand s-ar putea sa iti para rau de ce ai hotarat...
Are you nuts?!gandeste-te daca tu la 34 de ani te-ai uita la cineva de 18. Pune-te in locul lui.Relatia sata e bolnava, gandeste-te daca il iubesti cu adevarat, atunci inseamna ca poti salva ceva dar daca simti doar prietenie, respect pentu el e o problema. fundita?
Mi se pare putin exagerata diferenta de virsta, dar daca va iubiti asa mult... puteti incerca.
Cand tu o sa ai 34 el o sa aiba 50, mai gandeste-te ce iti doresti de la viata si pe viitor
Steffy...parerea mea suna cam asa:nu conteaza varsta.deloc.unul din cei mai buni prieteni ai mei are peste 30 de ani si e mai copil decat mine(eu-17). iese prin cluburi mai des decat mine, face sex mai des decat mine si in curand am ajuns la concluzia ca isi traieste viata mai intens decat mine si totusi dupa cum spuneam mai sus are peste 30 de ani.depinde ce fel de barbat este(apropo de formularea ta la 34 de ani, teoretic vorbind nu mai este baiat), depinde cum se poarta cu tine.depinde.depinde,depinde de niste lucruri pe care numai tu le stii, nu noi.incearca sa faci un exercitiu care (cred) ca o sa te ajute atat in problema aceasta cat si in autocunoasterea ta. ia 2 foi de hartie si inceasca sa-ti conturezi, pe una din ele, ideile, dorintele, idealurile tale vis-a-vis de viitor, apoi, pe cealalta, scrie ce iti poate oferi el in viitor si la urma vezi daca dorintele tale se suprapun cu ceea ce-ti poate oferi el si, daca da, raspunde-i DA la intrebarea care sigur va aparea in curand
Eu am 19 ani si am o relatie de 4 ani cu un barbat de 34 de ani si ne intelegem super.ne iubim f mult si ce este cel mai important intr o relatie este intelegerea, respectul si iubirea.asa ca nu conteaza varsta.de cateva luni ne am mutat impreuna si relatia cu familia mea sa imbunatatit si a lui cu parintii lui, mama sa ma adora si toata lumea e fericita, dupa ce termin facultatea vrem sa ne casatorim. El ma cerut de sotie anul trecut deja am 2 inele de logodna si inca vreo 3 de la fiecare aniversare.ne completam unul pe celalalt.Asta se intampla in cazul meu, altele nu stiu cum sunt.depinde de persoana si de caracterul fiecaruia.La cum s-a schimbat lumea greu gasesti pe cineva sa stie cum sa se poarte si care sa iubeasca cu adevarat nu doar cu..., asa ca succes si multa iubire